L’Escola Montserrat compleix 75 anys i busca persones orgulloses d’haver format part de la seva història

La propera tardor, l’Escola Montserrat compleix 75 anys -i 50 anys dedicada íntegrament a la Formació Professional-. La primera activitat que s’engega per celebrar-ho és la recollida de testimonis de persones que hagin format part de la història del centre per crear uns plafons que es penjaran a l’Escola on apareixeran els noms de totes les persones que s’hi apuntin, amb el lema “Orgull Escola Montserrat”.

Alumnat i equip docent actuals o antics, col·laboradors, santvicentins que hagin conegut el centre… qualsevol persona que hagi tingut alguna relació amb l’Escola Montserrat pot formar part d’aquesta llista de persones  orgulloses. Només cal entrar a www.montserratfp.cat/orgull-escola-montserrat/ i omplir nom i cognoms i any de naixement.

A part de visibilitzar els seus noms a través dels plafons físics que es penjaran al centre, els participants també poden, a través d’aquest formulari, explicar la seva vivència o relació amb l’Escola i els seus testimonis s’aniran recollint i es podran llegir a través de la mateixa pàgina web.

Dani Mauriz, director de l’Escola, explica que “tot i que estem acabant de tancar els actes de celebració, tenim clar que aquests 75 anys han de servir per posar en valor l’Escola però, sobretot, per homenatjar els milers de persones que han format part de la nostra història i que, amb la seva confiança i el seu compromís, ens han ajudat a arribar fins aquí”.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat