Orgull Escola Montserrat

Enguany celebrem els 75 anys de l’Escola Montserrat i volem que tu també formis part de la llista de persones orgulloses d’haver format part de la seva història!

Si has estat estudiant, equip docent, empresari col·laborador, o simplement una persona o una entitat que hagis viscut l’evolució de la nostra Escola o n’hagis format part d’una manera o altra, et convidem a omplir aquest formulari.

El teu nom i cognoms i data de naixement apareixeran en uns plafons que posarem a l’Escola Montserrat amb tot el llistat de persones orgulloses d’haver format part d’aquest 75 anys d’Escola Montserrat. I si ens expliques algun record o anècdota també ho publicarem en aquesta pàgina web.

Moltes gràcies! Celebrem junts aquesta fita, amb l’esperança que el millor encara està per venir.

#orgullososEscolaMontserrat

#orgullososEscolaMontserrat

Sandra Artigas Martinez

Estudiïn força que sempre es poden dedicar a la cria del canari, com deia el nostre estimat Àngel.

Soledat Agustí Quero

Vicenta Albert olona

Magda Alonso Linares

Gràcies sempre

Mònica Vila López

Jordi López Blasco

Inaki Castaño Fernández

Tres anys meravellosos, on vaig aprendre de grans professionals, grans amics i companys

Montse Cañellas Ponsa

Després d’estudiar més de 10 anys a l’escola, hi vaig treballar durant 3 anys donant classes. I després hi va anar la meva filla durant dos anys amb la mateixa mestra.

Avelino Fos Valentín

Aparte de trabajar en un ambiente magnífico y contar con el apoyo de todos y todas facilitándome las cosas; el recuerdo que guardo con especial cariño es el café con leche a la hora del recreo. Ese momento de pausa, de charla, de intercambiar ideas… compartido con el compañero o compañera y, siempre, con Ángel, para el que solo tengo buenas palabras y un recuerdo imborrable.¡Gracias, Academia Montserrat!

Rocío López Navarrete

Un dels millors records que en va marcar mes a FP el Sr. Mauriz🙏❤️ i María Victoria que mantinc una gran amistat per sempre !!!!😘

Santi Pérez Munera

La família la conec gairebé des que tinc memòria. Abans de ser alumne. Van passar els anys, i aleshores vaig conèixer el col·legi, els seus professors i altres alumnes. Gràcies a tots per tanta ajuda que em vau donar, tant afecte en els moments difícils, gràcies per aquells consells que avui són meus. Gràcies per tots els records que tinc d’aquell capítol que fins avui em vinculen a l’escola. I especialment, gràcies a la memòria dels que no estan amb nosaltres, però sí que formen part de nosaltres. Sempre.

Ana Maria Martin Limiñana

Quiero añadirme a esa gran celebracion del aniversario del Colegio, recuerdo con cariño los años que pasé alli como profesora,siempre arropada por mis colegas Angel, M.Victoria, su madre y Avelino.También recuerdo a aquellos buenos alumnos con los que teníamos tanta cercanía,sin perder nunca el respeto y la exigencia en el estudio. Desde Madrid,os envío un fuerte 🤗.

Jaume Farnós Iglesias

Enhorabona per aquests 75 anys!!! Molt agraït pels bons records, per l’ensenyament rebut, pel bon ambient dins l’escola i pels companys i companyes que vaig tenir i malauradament alguns ara ja no hi són. Per Molts Anys!!!!

Alba Montero Casas

Ramon Carreras Solsona

Judit Fernández Casas

Carla León Navas

Una escola familiar i petita! On guardo els millors records d’aquells dos anys!!

Cristina Valera Muñoz

Sandra Fernández Rivera

Molt agraïda amb tots els profes que van formar part de la meva infància, i van aportar valor i educació que avui día perduren. Tinc moltes anécdotes, pero sempre me’n recordaré del Sr. Mauriz, tenia una presencia seriosa. I un humor peculiar, molt bona persona i molt savi, tenia moltes frases i rodolins que et feien pensar… Tots els profes: Jaume, M Victoria , Josep María , Juanjo etc . Han format part de la nostra infancia, i estic molt agraïda dels companys de clase i de l’Escola Montserrat.

Xavier Sánchez Anton

Orgullós de poder créixer com a persona al vostre costat. Gràcies Escola Montserrat!

Yasmina Maach Martínez

Gràcies.

Sandra Martínez Aguilera

Ariadna Felipe Jurado

Encara recordo quan Dolo i Marta sempre deien la frase: ” espavileu!, la universitat serà pitjor”, és clar que ho va ser. La quantitat de textos que vam després haver d’analitzar i que bé ens van anar aquestes classes! Una gran família on vaig passar 4 anys de la meva formació. Avui, una petita part de mi és gràcies a vosaltres.

Jessica Olona Ruiz

Marc Centelles Roger

Mariluz Garcia Ferrer

Orgull d’Escola Familiar i propera

Ángel Guerrero Lozano

Oriol Blasco Boluda

Anabel Martínez Martínez

La meva estimada professió va començar amb vosaltres. Gràcies per formar-ne part, per formar-me i per fer-ho possible! Enhorabona Escola Montserrat i professors, 75 anys ensenyant, aprenent, gaudint i cuidant!

Sergi Hormigo Orrit

Recordo acabar l’ESO, molt cansat i realment creient que no servia per estudiar. Però va ser escollir fer FP a l’escola Montserrat i amb la gran sort d’encertar que volia estudiar algo socio-sanitari, i vaig adonar-me que realment no és que no servís per estudiar sinó que la metodologia clàssica no era per a mi, cosa que amb la metodologia i el caliu tan familiar de l’escola vaig aprendre un ofici i no nomes això vaig seguir estudiant cosa que dos anys enrera no hagués imaginat. Estic i estaré sempre molt agraït i content d’haver format part de la família de l’escola Montserrat.

Pau Garrido Barón

Ha sigut un plaer aprofitar la immensa oportunitat d’estudiar amb vosaltres. Aquesta ha sigut l’escola on he rebut el tracte més convenient i preferible, a més d’atenció individualitzada per part del professorat. Gràcies per fer-me somriure sempre!

Josep Álvarez Navarro

Andrea Martinez Aguilera

Thais Blasco Couto

Noelia Quesada Vázquez

Cristina Rosa Ballara

Contenta d’haver format part d’aquesta escola i orgullosa d’haver tingut grans mestres com el Sr. Josep M., Sr. Jaume, el Sr. Mauriz o la Sta. M Victòria entre molts altres que m’han vist créixer.

Dakota Latorre Pomares

Anècdota 1: Estar enmig de la clases de Jurídica i dir-li al Dani de fer una sortida a Madrid per anar a visitar el Congrés i el Senat, i que es fes possible. Anècdota 2: Crear unes Jornades Esportives per al dia de l’escola, simplement per a ballar Zumba. I sobretot donar les gràcies a la petita gran família que és l’escola Montserrat, per donar-me suport en els moments que més ho necessitava i confiar en mi i les meves capacitats per tirar endavant.

Jordi Alzuria Benito

Arnau Perramon Giralt

Orgullós de col·laborar amb l’Escola, en treballar de forma conjunta per fer arribar la seva imatge encara més lluny. Per molts més anys!

Sabina Bizarro ardevol

El millor profesor i sempre present en nosaltres. Mauriz❤️. M Victoria, Jaume… Bon equip i aplicats amb els alumnes🤩

Adrià Bassa Pozo

JOAN LOPEZ ANDUJAR

Sendo Vall I Castelló

Alba Franco Marin

Jenny Carrique González

Súper orgullosa d’haver format part de la gran família de l\’escola Montserrat on vaig aprendre i a on em van ensenyar. Grans records dels grans professors i companys.

Ramon López de Mántaras Badia

Moltes Felicitats! no és gens evident arribar a la fita de celebrar 75 anys fent la gran tasca de formar molts milers de joves. L’educació és el principal pilar de la societat i avui dir encara més si volem evitar usos poc ètics de la intel·ligència artificial.

Àngels Sànchez Bach

L’escola Montserrat va ser la meva primera escola en treballar com a mestra de suport en educació infantil i per a mi va ser un gran aprenentatge i em vaig sentir molt acollida per tots. Per molts anys!!!

Albert Tadeo

Vaig aterrar-hi després de ser expulsat de \’institut; diria que vaig tenir molta sort. Sense desmerèixer la tasca d’altres docents i personal, encara agreixo les xapes tan familiars, paciència i motivació d’en Josep Maria Vidal i del gran Angel Mauriz. Gràcies.
Sens dubte, si curséssiu l’ESO, el meu fill seria alumne vostre.

Montserrat Ambrós Fuentes

Tot el que vaig viure a l’escola ha sigut positiu pel meu futur, destacaria per damunt de tot la influència en un moment clau de la meva vida d’alguns formadors.

Araceli Prat Casanueva

Només puc dir GRÀCIES, per tot el que en el seu dia em vàreu ensenyar, per acompanyar-me en aquells anys, equip excel.lent, molt orgullosa d’ haver estat alumna vostra. En record del Sr Mauriz , quan aixecàvem la mà per parlar : Digui, srta. Prat… O el :”ep, parella de dos… ” quan t’enganxava parlant amb el company…

Mireia Besora Güerri

Felicitats Escola Montserrat. Quins records de tots els professors,  el Sr.Jaume (quines frases que deia, sempre et treia un somriure), recordo les excursions,  el carnestoltes, el dijous llarder, quina pinta fèiem tots plegats. Gràcies per la vostra feina i a per molts anys més!!

Toni Calveras Fugarolas

Frase mítica del difunt Sr. Angel Mauriz..”Sr Calveras està usted en los cerros de Ubeda…”

ISAAC LOPEZ LARREA

Félix Andrés Cervero

Josep López de Mántaras Badia

David Serrano enguita

Havia vist sortir aigua de la font del pati….hahaha

Lourdes frías reyes

La millor escola de Sant Vicenç …una familia estupenda tots  ..podeu arribar a 75 més, teniu sang de mestres  i sou molt propers a les families 😀😀orgullosa de formar part d’aquests anys de vida escolar. Gràcies. Ens veiem aviat

Jordi Joan Prenyanosa

Em va quedar gravada una frase del nostre mestre/entrenador de bàsket, en Joan Maria àlies “Jacky” o”Jackie” en què deia sempre als entrenaments i durant els partits que “la millor jugada és la jugada de 4 punts”, que consistia en fer una bona defensa per evitar que l’equip contrari encistellés,i nosaltres en la següent jugada fer una cistella de dos punts (llavors no existien els triples). Per tant dos punts que fallava l’equip contrari i dos que encistellavem nosaltres “eren” 4 punts.

Rosabel Sanz Merino

Sempre recordo els anys que vaig passar al col.legi amb molta estimació. Veient com va tot avui en día, vam ser afortunats de rebre una molt bona educació. Gràcies als meus companys i professors com en Josep Ma. Vidal, el Sr. Jaume, la Srta. Ma. Victória o el Sr. Mauriz, vaig tenir la sort de gaudir de molts bons moments. Com les visites a la fábrica Danone i les bosses de colors que a la tornada els professors havien de sofrir per tots els iogurs que menjavem sense miraments. Excursions, viatges de fi de curs, carnestoltes, castanyades i tantes i tantes activitats. D’alguns dels nostres professors encara utilitzo alguna frase memorable com: “no m’expliquis la teva vida en fascicles col.leccionables” (Sr. Jaume), o “vostè i jo hem pres algun cafè junts?” (Les poques vegades que a algú se li va acudir dirigir-se al Sr. Mauriz de tu). Una forta abraçada a tots.

Ramon Besora Vilanova

És un orgull celebrar 75 anys del lloc on vaig tindre la formació que marcaria el meu futur.

Lluïsa Marquez Merchante

Per a mi l’escola era com la meva segona casa, i no per passar més hores allà que a casa meva… sinó perque recordo cada moment, cada professor, cada racó… L’hora del menjador amb la Margarita… Les classes d’educació física al pavelló amb el Juanjo… Les classes d’anglès amb molt “Style” de la Maria Victoria… El senyor Jaume i el “que sabe, sabe y el que no ‘pa cabo”… Inolvidables Mates i sabiduria del Sr.Mauriz… Colònies a Suïssa i Eurodisney… I tots i cadascun del meus companys! I orgullosa i contenta de que molts anys després… la meva filla també formi part d’aquesta gran família.

Joan Antonio Andrés Cerveró

Irene Preñanosa Peñarrubia

Ramon Andres cervero

Laura Cabrera Bernat

Rebeca Claret Fernandez

El secreto del éxito siempre está en las personas y en la calidad de su trabajo, sois los mejores sin duda. Gracias!!

Cristina Molina piquero

Molts bons records de l’escola Montserrat i molt orgullosa d’haver format part d’aquesta gran família.

Santi peñarrubia Muñoz

Jose Manuel Liceras Gutiérrez

Sandra Artigas Martinez

L’escola sempre ha estat casa nostra.

Silvia Claret Sanjose

Una bona etapa de la meva vida una gran familia i molt bons profesors  i agraida que ara forma part la meva filla❤️Gràcies.

 

Jordi Pérez Ariza

Orgullós d’haver estudiat a l’escola Montserrat! Grans amics, grans professors i millors records!!

Núria Morales Magán

No me acuerdo del año, de lo que sí me acuerdo cuando se incendió el cuarto de calderas , mi curso estábamos al lado en la planta baja , salimos de la clase y el escaloncito que había en la puerta de la salida me tropecé y se me cayó un diente 😂😂😂

Montserrat Bayón Martos

Una etapa de la meva vida molt gratificant, amb uns mestres professionals i humans. Orgullosa de formar part d’aquesta Escola i orgullosa que la meva filla també ara formi part d’ella. Gràcies. ❤️

Laura Escribano

Sóc exalumna de l’escola i estic super contenta d’haver fet els estudis d’educació infantil a l’escola. Equip docent molt humà i estudis molt vàlids per a un futur professional adequat i al nivell que s’exigeix al món laboral. Ara la meva filla també hi estudia actualment a l’escola i n’estic orgullosa. Gràcies escola Montserrat.

Claudia Martín Cabello

Eva Molina Piquero

Tinc grans records dels meus anys a l’escola Montserrat, dels amics, mestres, excursions, carnestoltes , un gran orgull haver format part d’aquesta escola.❤️Escola Montserrat

Ana Maria Martínez Plaza

Orgullosa d’ haver estudiat a l’Escola Montserrat,una gran escola i una gran familia i molt bons professionals, em queden molts bons records de tots .Gràcies.

Jordi Roura Laguna

Vaig créixer en aquesta escola, que era una gran família, i en el seu petit però alhora gran pati, compartit en horari escolar i després de classes en partits de bàsquet i futbol. Grans records, que revisc en la meva memòria encara cada dia quan vaig a casa dels meus pares.

Andrea Monereo Sánchez

Meritxell Ambrós Fuentes

Vull donar gràcies a l’educació que em van donar els grans Mestres que hi havien com el Senyor Mauriz, el Joan María, el Senyor Jaume van ser uns anys de la meva vida que sempre recordaré feliç i contenta i amb moltes coses bones.

LUIS TABARES BLANCO

Orgullós de pertànyer a un equip de bons professionals i millors persones.

Judith Paco Molina

Mónica Agudo Mañas

A l’ EscolaMontserrat em van ensenyar que tot el que volgués es pot aconseguir amb esforç, constància  i dedicació.

Josefina Losada Alonso

Jo vaig fer el F.P. a l’ escola Monsterrat, va ser una etapa molt bona, on vaig conèixer uns magnifics profesors, els quals despres de més de 20 anys  el veig pel carrer i em pregunten “com amb va la vida” i això és d’agrair.

Joan Martí Cano

He passat tota la meva vida a l’Escola Montserrat, estudiant i treballant, creant un vincle indestructible que perdurarà en els anys!!!!!

Fundació JOVIAT

FELICITATS Escola Montserrat. El nostre respecte i admiració per la gran  tasca que heu fet, al llarg de tota una vida formant bones persones i grans  professionals. GRÀCIES i per molts anys més!. (Jordi Vilaseca Brugueras. President Fundació JOVIAT)

David Checa Muñoz

Etapa dels cicles formatius, ha sigut un plaer formar part de la familia i de l’esperit vivencialment, per la meva part experiencialment com a alumne i com a treballador en pràctiques a l’oficina de la pròpia escola, algun dinar com si fos part de la familia, també he compartit moments especials com que els alumnes a la professores li deixesin una rosa al seu cotxe, professors destacables com el pare del Dani Mauriz, també l’experiència d’anar a l’estranger amb la seva mare. I la Montse fent manualitats, respecte als alumnes he estat en un ambient especial durant l’etapa del ESO i ha permès relacionar-me, tenir major autoconeixement, és a dir com definir-me. També es troba a faltar el monologuista professor 😉 Gràcies a la contribució vostra, al creixement educatiu, personal i al vostre format. Avui dia encara segueixo i miro de aportar alguna cosa i mantenir el contacte.

Cristina Boluda Fadrique

Bona escola, em va fer sentir familia

Dani Marín Ruiz

Tinc moltíssims records de l’escola, però la celebració dels 50 anys és el que tinc més present de tots.

Joan Carles Alavedra Jiménez

Miriam Oró Albareda

Vaig estudiar el cicle de grau mig d’atenció a les persones en situació de dependencia, al mateix temps que la meva mare estava estudiant el superior d’educació infantil a l’escola.

Antonio Manuel Fernández Ramos

Joan Juanola Serdà

La meva primera escola, de la que en guardo el millor record.

Vaig tenir com a mestres el Sr. Vidal i la Srta Conxita, amb ells vaig aprendre les nocions bàsiques per desenvolupar-me.

Quan fèiem repàs o bé alguna vegada ens castigaven per no fer bondat, que era tot sovint, anàvem a unes aules del carrer Sant Joan.

 

Marcel Prat Cortès

Pere Escribano Perez

D’aquesta escola en guardo molts bons records

Josep Prat Comellas

Isidre Gómez Giralt

Laia Basora Pareja

Fernando Peñarrubia Muñoz

Nuri Vallverdú Gibert

Raquel Pérez Reyes

Per mi l’escola formava part de la meva família, em van ajudar en moments díficils i recordar aquells temps sempre fa que em vingui un somriure.

Ramón Ullate Prat

Va ser un orgull formar part d aquesta gran familia, Avui en dia m’omple d orgull poder dir: JO VAIG ESTUDIAR AL COL·LEGI MONTSERRAT!!!

Jesús Lopez Ruiz

Andrea Martinez Ligero

L’escola Montserrat sempre ha sigut casa meva. He estat alumna aprenent un món de coneixements i adquirint tot un any de pràctiques. Ara actualment, sóc docent de l’escola, fent allò que més m’agrada. Puc dir que he tingut molta sort

Josep Maria Playa García

Raul Valdés galiot

Neus Artigas Tomàs

He tingut la sort de col·laborar durant anys amb l’Escola Montserrat a nivell professional i com a professora. I si una cosa n’he après és la seva passió per la formació i la seva implicació amb cada un dels alumnes i les seves circumstàncies. Allò de l’atenció personalitzada, aquí és una realitat. Que aquests 75 anys es converteixin en molts més d’Escola Montserrat!

Júlia López Esquius

Oscar Corominas Morilla

Jordina Escale Camprubi

Orgull i contenta de haver format part de l’escola Montserrat en tots els aspectes: profesorat, aprenentatge, familia, educació.

Sandra Palomino Blanco

Vaig conèixer a la meva parella actual la qual portem 5 anys ja!! jajajaj

Mario Hormigo Orrit

Judit Herrero Ruiz

De l’escola Montserrat tinc molt bons records, des de ben petita ha estat casa meva ❤️

Oscar boluda martinez

He passat fins als 16 anys i mai oblidaré al senyor Mauriz i les seves frases com “dediquis a la cria del canari si no vol estudiar”😂 entre altres,però son d’aquestes persones que te les portes tota la vida sense oblidar-me del senyor Jaume i quan sortíem d’excursions lo divertit que era.Sempre estarà aquesta escola al meu cor

Javi García Aina

Marga Casajuana Vila

Maria Trinidad Montoliu Aguilera

Fascinació amb l’assignatura de matemàtiques

Karen Aguilar Arnau

Gran escola on vaig entrar amb 3 anys i vaig sortir amb 16! Gran sort la meva d’haver crescut en aquesta família i haver tingut a l’Àngel Mauriz en el meu darrer any. Tan de bo els meus fills haguessin pogut seguir aquí!

Maria Rosa Giralt Patau

L’Escola Montserrat va ser la meva primera experiència com a mestra i com a tutora. Recordo molts bons moments compartits, amb els nens i nenes, amb l’equip de professors/es. Amb molts d’ells vam arribar a ser com de la família.
8 anys de bons records🥰🥰

Xavier Prat Coronado

De tots aquells feliços anys  d’escola ,recordo amics ,coneguts i moltes vivències , llàstima no poder compartir -ho amb ell. Sr Mauriz sempre en el meu record i amb tot el meu respecte.

Mercè Guitart Flores

L’Escola Montserrat per mi es familia! Em van acollir en un moment clau de la meva vida i em van animar a seguir els meus estudis adaptant-se totalment al meu ritme caòtic de vida i facilitant-me tot el possible el pas per l’escola. També em vaig emportar dos grans amistats que entre excursions,jocs i projectes vam forjar una relació molt especial. Feliç aniversari!!!

Esperanza Martinez Garcia

Fina Olmo Avilés

Tot una escola de vida! Sóc qui Sóc, gràcies a l’equip docent, em van empoderar i ensenyar a creure en mi mateixa.

Glòria Jorba i Argemí

Lorena del Pozo Sánchez

La millor escola del poble! Grans records! 🙂

Manel Guerrero Nohales

Cuantos recuerdos bonitos!!! Gracias a dios, aún tenemos buen contacto.

Joan Pons Montero

El dia que vam fer “campana” i ens van escriure per les xarxes socials per veure a on estàvem i el perquè no estàvem a classe. Només per aquest fet vam tornar a classe. Quan el “teacher” el vam veure per primera vegada enfadat i va llençar una ampolla d’aigua i va donar un cop de mà a la pissarra, el cap del temps ens va dir que s’havia fet mal. En general, tinc molt bons records de l’escola Montserrat.

Eva María Serrano Rubio

La millor infància!! No la canviaria per res del món!

Xavier Cabrera Bernat

Isaac ruz villar

He tenido muchas anécdotas y muy muy buenos recuerdos amigos y grandes profesores. Pero yo me quedo cuando sufrí la inundacion en el año 2000 cuando la academia me ayudó en todo, tanto económico como en persona, gracias por todos los años vividos con esta gran familia, desde pequeño hasta cuando cerró la E.S.O  toda una vida en esta familia os tendré siempre agradecidos

Xavier Boluda Fernández

Un immens orgull haver crescut en un centre inigualable i rodejat de gent tan especial, amb una dedicació i passió excelsa per l’ensenyança i els valors.

Mònica Galdámez Mateo

Bons records a FPI.. vaig Fer de Rei Blanc pel Nadal… Bon equip de Mestres, sobretot el Sr. Mauriz..

Noèlia Arjona García

Marc Flores i López

Res més que bons records del meu pas per aquesta escola que em va inculcar uns valors que encara persisteixen i m’han ajudat a prosperar a la vida. No puc oblidar els dissabtes d’activitats extraescolars on l’esport era trascendental per enfortir els vincles entre companys i professors. Gràcies per tot i per tant.

Lucía Chia Vadillo

Sara Albareda Ribalta

Sentir-me com a casa i una més de la família de l’escola Montserrat.  Una anècdota les classes de Fol amb el Dani i les meves imitacions amb les companyes. I, com no, sentir-me recolzada sempre per ell i la seva família

VICTOR GÜERRI LUNA

Me’n recordo molt dels festivals de final de curs al teatre del Coro, balls, coreografies, actuacions teatrals, etc… La que més recordo en especial perque vaig tenir un paper bastant principal va ser una actuació teateal de les 4 estacions.

Rosa María Lao González


Manolo Lao González

ROMY GONZALEZ LOPEZ

Monica Rivera Pons

En el meu any de TEI, va ser dels mes nombrosos i amb una gran varietat d’edats. El que més recordo de l’últim any l’obra de teatre que vem fer a càrrec de la Dolors, que com ella deia… vam suar la cansalada!! Jajaja! Va costar moltíssim per finalment va sortir super bé!! I altra cosa que també recordaré sempre es el que ens va dir en Bernat el primer dia que vam començar: “penseu que vosaltres porteu una motxilla i en aquesta motxilla hi anireu posant experiències, formacions… etc” … i així és cada dia vas omplint la motxilla de vivències i experiència.

Rafa Jimenez Quirante

Records… Anys 80: recollir els estris del servei menjador super ràpids! Amb el Dani M. i el Jaume (profe castellà), per baixar corrents a fer la paxanga de bàsquet abans no obrissin la porta de ferro vermella. Sempre hi havia algun profe que obria 5 minuts abans i discutíem.. primer era el bàsquet!! Jajaja..

Lluís Pérez Ariza

Esther Bizarro Ardèvol

M Carme González Coll

Fanny Lopez Rebollo

Jaume Esquerda Mor

Sou una part molt important de la meva vida. Us estimo als que hi sou i als que resten en el meu record

Mònica Quesada Vázquez

Vanessa Toro Campaña

Aprendí mucho de todos y todas 😘😍💗

Emilio Muñoz Rodriguez

No em podien castigar al migdia perquè havía de portar el dinar al meu pare que treballava fent la carretera del Pont de Vilomara

Ester Hidalgo Massa

Sheila Porras Ramos

Redoan Drissi Lopez

Agraït per sempre, que l’actual director de l’escola (Dani Mauriz) quan jo ja no podia pagar l’escola i vaig decidir marxar, em va ajudar, em va donar totes les facilitats per poder acabar els estudis i seguir el meu camí acadèmic. Uns anys mes tard, vaig tenir la oportunitat que fos ell qui em casés amb la meva dona i sigués present en un dels moments mes importants de la meva vida. Gracies per tot i per tant Dani, aquesta escola sense tu i la teva pasió i entrega no tindria cap sentit.

 

Mariona Valls López

Recordo amb molta estima tots els moments viscuts a l’escola, i em sento molt orgullosa d’haver-ne format part!

Montse

Jordi Galdamez Mateo

Claudia Elena Constantin

Vaig finalitzar els estudis de CFGM Gestió Administrativa l’any 2019, ho record0 com si fos ahir. Una etapa molt bonica! Grans companys i molt bons professors. Us agraeixo la vostra paciència i dedicació a la vostra feina. Feliç aniversari!!!!

Isabel Parejo Nohales

Molts bons records del Sr Mauriz  que va lluitar amb mi fins que ja no va poder més per treure’m les assignatures que em van quedar. I després cada 2×3 citava la meva mare perquè jo era molt presumida i deia que era el centre d’atenció i distreia els alumnes. En fi, cada cop que la trucava, la meva mare: “¿Qué has echo ya, Isabel?”. Jo,el Jordi Moratones i la Reme Bueno i alguns més sempre estàvem més hores castigats que al passadís. Era un gran mestre i feia tot el possible.

Ramona Griño i Fargas

Vaig fer el comerç i els meus pares van creure que ja n hi havia prou. El sr Vidal va parlar amb tota la familia i així vaiog poder fer la prova d’accés per passar al 3r de batxillerat. A canvi vaig treballar a l’escola per poder assumir el cost. Només tenia 14 anyets i entre tots em van espavilar.

Israel Cucurella Vidal

Mònica Ginzález Fernández

Els millors mestres!!

Anna Cardona Giralt

Molt bona escola, molts bons professionals amb un ambient de molt caliu. Gràcies per tot escola Montserrat.

Aitor Delgado Güerri

Gemma Cots Corrons

El 2012 quan hi vaig estudiar, vaig fer una amiga molt important amb la que encara mantenim amistat. A*

Antònia Ramírez Ruiz

El 2012 quan hi vaig estudiar, vaig fer una amiga molt important amb la que encara mantenim amistat.  G*

Martí Plans Casas

Molt orgullós d’haver-me format a l’escola Montserrat. Tinc un gran record del mestre Angel Mauriz, que a part d’ensenyar em va formar com a ser persona.

JOAN GUERRI HEREU

Vanessa Lázaro Luna

Vanesa Jiménez Velasco

Tinc molts bons records dels anys que vaig passar a l’escola, primària i 1r d’Eso, el senyor Jaume, lq Isabel, el sr. Mauriz, la Marina, la Núria, etc….

Josefina Molina Linares

L’escola Montserrat sempre serà la meva primera escola.Allà vaig refermar el meu desig de ser mestra.Rebent un excel·lent tracte, tant a nivell professional com personal. PER MOLTS ANYS!!

Julián Rueda Rodríguez

És l’exemple de La Bona Educacio, de l’ensenyament Dels Valors de la persona, del Respecte entre les persones i de la proximitat dels professors a l’alumnat. Unes eines per ajudar-te a caminar dignament per aquest mon. Un sentiment de tornar-ho a repetir amb cadascun dels companys i professors.

Leticia Vigil Lavandera

Paco Cascales Garcia

Andreu Boluda Fadrique

Andreu Boluda Zaguirre

Tomás Ruiz Vicente

Yo también me siento orgulloso

David Mauro Palma

Fins i tot el camí més llarg comença amb la primera passa, i l’Escola Montserrat va ser on vaig començar el meu camí, fa ara ja 9 anys, per ser tot el que sóc a dia d’avui, i on també vaig conèixer persones meravelloses, mantenint una gran amistat fins a dia d’avui. Feliços 75 anys d’història

Pere Anton Llovet Canal

Encara recordo el dia que vàrem mudar-nos de l’escola vella a la nova en fila índia pels carrers de Sant Vicenç; amb l’emoció d’estrenar el nou nou espai.

David Vallverdú Gibert

Ferran Bartumeus Blasco

Cristina Galdamez Mateo

Katrina Tortosa Navarro

Dani Mauriz Vidal

Josep Martí Cano

He estat alumne i professor d’educació física. Molts records sobretot amb les jornades esportives amb el bàsquet, el tennis taula…

Manel Sanchez Munera

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat