Valors

L’any 2019, el nostre centre va fer 70 anys dins del món de l’ensenyament. Una bona edat, però a més, val a dir que ja en fa 40 anys que apostem per la Formació Professional. Som una escola camaleònica, que sap adaptar-se als canvis accelerats del nostre entorn. Ens apassiona el món de l’educació, però sempre que tingui un impacte transformador.

Ensenyar és un acte de molta responsabilitat i de respecte sobretot cap al temps dels nostres estudiants. Intentem en tot moment que els nostres alumnes no només s’enduguin respostes, sinó també preguntes que els ajudin a donar les seves primeres passes cap a un futur immediat.

A l’Escola Montserrat creiem en l’educació que deixa empremta

Nosaltres

Som un col·lectiu de persones, equip directiu i docents, que sota una mateixa filosofia i valors, volem guiar als nostres alumnes cap a l’apassionant viatge al món laboral. Per aconseguir-ho, a més de col·laboració i altes dosis de planificació, entusiasme i passió, disposem d’una recepta màgica, la nostra pròpia proposta de formació que inclou un canvi en la manera d’ensenyar i d’aprendre, que converteix el professor en acompanyant de l’aprenentatge i els estudiants són els elements actius del procés.

A l’Escola Montserrat, tenim una missió molt clara: educar a desenvolupadors de futur, en un entorn que evoluciona a una velocitat abismal i que cal saber adaptar-se als canvis amb rapidesa, aplicant noves metodologies innovadores i col·laboratives.

Eduquem a desenvolupadors de futur

Com treballem

Fem una recerca constant de noves alternatives amb l’objectiu final de transformar la nostra manera d’ensenyar…, ens preguntem constantment: com volem que siguin els nostres alumnes? Que siguin creatius? Que tinguin iniciativa? Que treballin en equip? Que tinguin una mentalitat oberta? Que respectin i estimin el nostre entorn? Un dels grans reptes de l’educació és que l’estudiant acabi la formació sabent quin és el seu projecte vital. Volem tenir en compte la formació integral  dels alumnes, que aprenguin a ser, a fer, a conèixer, a viure i a conviure. Volem transformar el rol de l’alumne, però per això és clau canviar el rol del docent, deixar de ser un transmissor de conceptes per esdevenir un activador de l’aprenentatge. Mestres innovadors i alumnes creatius són la suma que dona com a resultat aquest projecte que pretén despertar actituds.

Volem deixar de ser uns transmissors de conceptes per esdevenir uns activadors d'aprenentatges

L'aprendre treballant, el treballar aprenent!

La nostra missió com la de moltes Escoles d’FP és treballar per tal de donar resposta a les teves necessitats educatives, volem acompanyar-te cap aquest meravellós viatge al món laboral. Enlairar-te com a professional competent, donar-te les eines per tal que tinguis la capacitat d’assumir responsabilitats, que et caracteritzi una alta resolució, autonomia i pro activitat, però per sobre de tot, que sàpigues adaptar-te amb immediatesa a l’entorn VUCA que ens ha tocat viure.

Disposem del nostre propi sistema de Learning by doing per tal de maximitzar i personalitzar el teu aprenentatge.

 

Disposem del nostre propi sistema de Learning by Doing per tal de maximitzar i personalitzar el teu aprenentatge.

Quin és el nostre valor afegit?

Atenció personalitzada

Ho fem en un ambient familiar, i amb un tracte proper i directe. Generem una relació de confiança i ens adaptem a les necessitats de cadascun dels nostres estudiants.

Innovació educativa

Som conscients de la importància que té idear i potenciar projectes educatius de caràcter innovador i creatiu orientats cap al concepte de desenvolupament integral de tots vosaltres (valors, competències clau...).
A l’Escola Montserrat, despertem actituds!

Alta inserció laboral

Fem una recerca constant de nous convenis de col·laboració amb empreses i institucions del territori per tal de promoure el nostre gran projecte educatiu per aquest motiu a l’Escola disposem d’un alt índex d’inserció laboral. L’escola disposa d’un departament dedicat exclusivament a mantenir aquest indicador.

Montserrat Student life

Som una família de 200 estudiants més de 25 membres entre l’equip docent i directiu, de més de 20 poblacions diferents del territori, per tant, cadascú portarà una vida diferent a l’Escola.

Coneixes Sant Vicenç de Castellet? Fes-hi un cop d’ull aquí.

Ubicació

L’Escola Montserrat FP està molt ben ubicada, i a més a més compta amb disponibilitat d’aparcament al costat del centre.

Com arribar-hi?

Car sharing

L’Escola Montserrat FP us facilita un enllaç per tal de que contacteu amb altres companys de l’Escola que tenen horaris similars als vostres i volen compartir vehicle. 

Allotjament

Vens de fora i prefereixes buscar allotjament per la zona? Doncs et facilitem dos enllaços de dues immobiliàries del poble de Sant Vicenç de Castellet:

Immobiliària Les Claus
Immobiliària La Llar

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat