Política de qualitat

La política de qualitat  a l’escola ha estat des de la seva fundació, i estarà en el futur, orientada a satisfer les expectatives i necessitats educatives de l’alumnat en particular, i de la societat en general, oferint-los uns ensenyaments i serveis de qualitat, cercant la millora continua i aspirant a l’excel·lència en el servei.

La nostra política contempla com a referents, els següents aspectes:

  • La dimensió personal de l’alumne/a, que exigeix la satisfacció de les seves necessitats formatives.
  • La dimensió familiar, els pares i mares han de tenir confiança i garantia de la qualitat del servei  educatiu que reben els fills i filles.
  • La dimensió professional, que exigeix complir amb el nostre compromís amb la satisfacció del professorat, personal d’Administració i Serveis, empreses, universitats i institucions.
  • La dimensió social, que reclama millorar la qualitat humana de les persones per tal de millorar la convivència i desenvolupament de la societat.
  • L’acompliment, actualització i millora contínua dels objectius de l’escola.

 

L’ESCOLA MONTSERRAT té implantat un Sistema de Gestió de la Qualitat segons el model ISO 9001: 2015. Com a desplegament d’aquesta política disposa del Manual de Qualitat i demés documentació del Sistema de Gestió amb la seguretat de que són documents vius i que encoratgen continues millores a tots els nivells de l’organització.

La Direcció es compromet a complir tots els requisits legals i reglamentaris, i promou el Sistema de Qualitat que ha de comptar amb l’entusiasme i comprensió de tota la plantilla de l’empresa, informa de la importància que té l’enfocament al Client, el qual ha d’estar present en totes les activitats de l’ESCOLA MONTSERRAT, així com vetllar per les expectatives de la resta de parts interessades.

Facilita l’aplicació del Sistema de Gestió de la Qualitat i la millora continua de la seva eficiència, aportant els recursos necessaris tant tècnics com humans; centrant-se en les activitats desenvolupades per l’organització i gestionades amb un clar enfocament a processos pels que s’identifiquen els riscos i oportunitats.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat