Ambaixador Montserrat

La Formació Professional s’ha convertit en una peça important pel teixit empresarial i a l’Escola Montserrat, sempre inquiets i amb esperit transformador, hem creat una figura que anomenem  “Ambaixador FP” per ajudar en aquests canvis. Requisits per ser ambaixador de l’Escola Montserrat FP: ser autònom, pime, empresa, administració pública o associació que ens ajudin a aconseguir que els nostres alumnes surtin preparats per afrontar els reptes que el mercat laboral planteja, que en definitiva són els vostres.

A canvi de la vostra col·laboració comptareu, des del minut 1, amb aquests avantatges:

  • Opció preferent en la nostra borsa de treball, per donar sortida a les vostres necessitats més immediates.
  • Podreu participar de manera directa en les pràctiques en empreses, que desenvolupen tots els alumnes de l’escola.
  • Empresa prioritària en la selecció dels nostres alumnes DUAL.
  • Farem difusió de la vostra empresa i els vostres serveis en la “WELCOME TV” que està instal·lada en la recepció de la nostra escola.
  • Allotjarem un enllaç en el nostre web corporatiu de la vostra informació, per tal de donar la màxima difusió dels vostres productes o serveis.
  • Col·laborareu en el programa d’emprenedoria que tenim dissenyat a mida pels nostres alumnes, per tal que millorin en la comunicació oral, treball en equip, organització, creativitat i treball per projectes.

Vols convertir-te en ambaixador de la nostra Escola?

Omple el següent formulari

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial