Reivindiquem el Dia de la Dona amb el lema “La nit també és nostra”

Amb el lema “La nit també és nostra, gaudim-la junts”, els i les alumnes del primer curs del cicle de Màrqueting i Publicitat de l’Escola Montserrat aporten el seu granet de sorra en la lluita feminista, amb motiu del 8 de març, Dia de la Dona. La campanya consisteix en un vídeo breu divulgat per xarxes, on es visibilitzen algunes de les situacions habituals que viuen les noies quan surten de festa.

L’objectiu del vídeo és sensibilitzar sobre diferents tipus de discriminacions que la societat normalitza. Amb un to directe i informal, unes veus en off expliquen la importància del feminisme i la voluntat de lluitar a favor de la igualtat. El vídeo posa el focus en les situacions de violència, agressions i discriminacions que les dones poden viure en el món de l’oci nocturn. L’alumnat ha recreat aquestes situacions que poden tenir lloc en un bar de copes, per exemple.

Aquesta campanya s’ha pogut fer realitat gràcies a la implicació de tot el grup d’alumnat a l’hora de plantejar la idea i el guió, de fer d’actors o actrius, i en l’edició i la postproducció; i a la col·laboració de La Prèvia, el local on s’ha gravat el vídeo, i Miquel Coll, músic i productor que ha cedit l’estudi on han gravat la veu en off.

Expliquen que es tracta “d’una campanya potent amb un missatge molt clar, que convida a rectificar, ajudar, aprendre i col·laborar com a societat, per fer de l’oci nocturn un espai lliure d’agressions i on totes puguem gaudir”.

Podeu veure el video clicant aquí.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat