El nostre cicle d’Integració social guanya el premi Simeó Selga del Rotary

El nostre cicle d'Integració social guanya el premi Simeó Selga del Rotary

El projecte Tallers d’Educació Emocional, adreçat a persones en situació de vulnerabilitat, és la proposta guanyadora del 22è Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages. Es tracta d’una iniciativa de l’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau superior d’Integració Social que impartim conjuntament amb FEDAC Manresa. El lliurament del premi tindrà lloc diumenge 28 de gener del 2024 en el decurs de la Gala Simeó Selga.

Els alumnes que cursen el cicle formatiu d’Integració Social s’estan formant perquè en un futur puguin acompanyar col·lectius vulnerables exclosos socialment. El projecte que han dissenyat els estudiants de segon curs consisteix en la celebració d’un cicle de tallers de diferents temàtiques per proporcionar suport emocional a diversos col·lectius vulnerables i a la vegada, promoure’n la inclusió i la igualtat. Les relacions afectives, l’autocura, l’emancipació, els models de família, els mites i les cuines del món són alguns dels temes que es tractaran en els tallers, que s’impartiran a la FEDAC Manresa durant el 2024.

El jurat, integrat per representants de l’Ajuntament de Manresa, la Delegació del Bages del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Fòrum Econòmic de la Catalunya Central, la UManresa-FUB, la Fundació la Caixa, el Consell Comarcal del Bages, Regió7 i el Rotary Club de Manresa-Bages, s’ha reunit aquesta setmana davant de notari per fer les deliberacions i emetre el veredicte. Aquesta és la 22a edició del Premi Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages, que té per objectiu guardonar els millors projectes d’interès social impulsats per entitats i associacions bagenques d’interès social i sense ànim de lucre. El premi està dotat amb 6.000 euros, que es financen amb els beneficis derivats de la gala i la col·laboració de diferents empreses i entitats.

La música de Queen serà la gran protagonista de la Gala Simeó Selga, que tindrà lloc diumenge 28 de gener del 2024 a les 6 de la tarda al Teatre Kursaal de Manresa. La formació Play The Game oferirà Una nit de Queen, un concert de gairebé dues hores de durada que inclourà els grans èxits d’aquesta mítica banda britànica. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Teatre Kursaal a un preu de 24 euros.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat