Alumnat d’Atenció a la dependència organitza un sopar de Cap d’Any per a persones que estan soles

Cap d’Any per a persones que estan soles

El dia 31 de desembre, a l’Escola Montserrat es farà un esdeveniment molt especial: el Sopar de Cap d’Any en companyia. És una iniciativa de l’alumnat de segon curs del cicle Atenció a persones en situació de  dependència, que l’està organitzant perquè tothom tingui amb qui passar la nit de Cap d’Any.

La idea va sorgir arran de la visita d’un exalumne, Ángel Rodríguez, que va venir a l’Escola a explicar la seva experiència en la creació d’una empresa de serveis d’atenció domiciliària. Durant la sessió, es va abordar el tema de la soledat, i aquella primera idea va anar agafant forma de la mà de l’alumnat, amb l’objectiu d’organitzar un acte d’acompanyament perquè ningú hagi de passar la nit de Cap d’Any en soledat.

El sopar començarà a les 8 del vespre del diumenge 31 de desembre, a l’Escola Montserrat, i s’allargarà fins a la 1 de la matinada, per compartir les campanades i el raïm. L’acte serà patrocinat per la Fundació Mémora per tal que no tingui cap cost per a les persones usuàries ni les voluntàries.

L’alumnat està treballant en l’organització del sopar, la seva difusió, el contacte amb entitats i col·lectius i, fins i tot, s’està organitzant logística de recollida i trasllat per a les persones que vulguin assistir-hi.

Està pensat especialment per a persones de Sant Vicenç de Castellet i municipis de l’entorn. Els organitzadors ja estan en contacte amb Serveis Socials del municipi i amb el CAP, on els propers dies participaran en una sessió de l’Escola de Salut, per donar a conèixer aquesta iniciativa. Tothom qui vulgui assistir al sopar, s’ha d’inscriure al telèfon 660 23 58 43.

L’acte s’emmarca en un dels pilars educatius de l’Escola Montserrat: la relació i els serveis a la comunitat.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat