El director de l’Escola Montserrat intervé davant 700 persones en el congrés de referència de màrqueting educatiu

Una audiència de 700 persones va escoltar ahir a Madrid la ponència de Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, sobre els principals errors en l’estratègia comercial d’un centre de Formació Professional. Va ser en el marc d’Eduketing, el congrés de referència a l’estat espanyol sobre màrqueting educatiu, al qual assisteix personal directiu de centres, responsables de comunicació i màrqueting, etc.

En la seva intervenció, Mauriz va repassar 15 punts claus en l’estratègia de màrqueting d’un centre educatiu, quins errors cal evitar, i va donar consells i solucions pràctiques per evitar-los o corregir-los. S’hi van tractar temes com l’atenció personalitzada, la inserció laboral de l’alumnat, promocions per a la matriculació, la participació en certàmens, el lideratge, etc.

Per al director de l’Escola Montserrat “cal aprendre dels errors que cometem per no tornar-los a cometre novament” i va destacar que “hem de posar l’alumne al centre de tot, per acompanyar-lo des que es posa en contacte amb nosaltres fins que troba feina.  Acompanyar-lo amb coneixements però també de manera personal i emocional”.

Dani Mauriz assegura que “en l’educació d’avui, hem de passar del que explica el professor al que aprèn l’alumnat. És molt important la pedagogia invisible, o sigui que no només educa el professor, sinó també l’espai, l’aula, els recursos tecnològics …”

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat