INNOCENTADA! El Mago Pop compra l’Escola Montserrat per convertir-la en un centre de màgia internacional

El conegut Mago Pop ha arribat a un acord amb la propietat de l’Escola Montserrat per comprar el centre i convertir-lo en un centre de referència de formació de futurs il·lusionistes i mags. A partir del proper curs 23-24, l’escola obrirà portes amb el nom de Pop Illusions i passarà a engruixir la cartera de negocis d’Antonio Díaz, que ja té, entre d’altres, una productora teatral, inversions immobiliàries i un club de futbol.

L’Escola Montserrat és un centre amb una llarga trajectòria que el proper any complirà els seu 75è aniversari, sempre dedicat a la docència, els darrers anys especialitzada en Formació Professional. Pop Illusions, tot i que en un altre sector totalment diferent, continuarà dedicant-se a la formació, ja que la nova propietat preveu acollir al centre, ja des del primer curs, un centenar de persones com a mínim que es volen formar en màgia i il·lusionisme i que vindran de diversos països d’arreu del món.

El director de l’Escola Montserrat, Dani Mauriz, explica que “ha estat una decisió difícil de prendre pel compromís que tenim amb l’alumnat i les seves famílies, però, alhora, és una nova oportunitat per posar el Bages i Sant Vicenç de Castellet al mapa, amb una oferta absolutament especialitzada que es convertirà en referència mundial”.

El Mago Pop, tot i els seus compromisos professionals, serà un dels docents que es veuran sovint al nou Pop Illusions, al costat d’altres grans figures de la màgia de renom internacional. El proper estiu es preveu que es duguin a terme les obres de reforma i adaptació de l’Escola Montserrat per poder començar el nou curs amb totes les instal·lacions a punt.

 

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat