Instal·lem un Menstrual Point que facilita gratuïtament productes menstruals saludables i sostenibles

Les persones menstruants de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, que representen un 66% del total d’alumnat i equip docent del centre, ja tenen a la seva disposició un Menstrual Point, un dispensador creat per tal que totes les dones en el seu lloc d’estudi o de treball tinguin accés garantit a productes menstruals saludables i sostenibles.

D’aquesta manera, l’Escola Montserrat es converteix en un dels primers centres formatius del territori en oferir aquest servei a les seves instal·lacions. Segons el seu director, Dani Mauriz, “es tracta de facilitar que qui tingui la menstruació tingui a l’abast dins la mateixa Escola productes gratuïts, i que no hagi de demanar-los a les companyes ni sortir corrents a comprar-ne”.

El dispensador Menstrual Point, de l’empresa Green Umbrella, ofereix productes menstruals de màxima qualitat (de cotó 100% orgànic): tampons, compreses i aplicador de tampons reutilitzable.

L’objectiu de Menstrual Point, un moviment social creat per millorar la salut de la dona, és contribuir al benestar dels treballadors creant espais de treball realment inclusius, saludables i sostenibles. A més, és un projecte que ajuda a les empreses a complir amb els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

Podeu veure el vídeo aquí: https://youtu.be/PNPLMYdVnEI

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat