Un  65% dels alumnes de grau superior de l’Escola Montserrat fan formació dual, una xifra que multiplica per 6 la mitjana catalana i per 11 l’espanyola

Segons la nova “Estadística de l’alumnat de Formació Professional”, amb dades del curs 2020-2021 -que elabora el Ministerio de Educación y Formación Profesional-, els alumnes matriculats en cicles de grau superior que fan la modalitat dual són un 5,7% de mitjana a l’estat espanyol. En el cas de l’Escola Montserrat  aquesta xifra es multiplica per 11, ja que els 65% d’alumnes de grau superior del centre estan fent FP Dual. Els resultats de l’Escola també superen per molt els índexs de dual de les dues comunitats que encapçalen el rànquing: Navarra, amb un 20,6%, i Catalunya, amb un 9,8%.

A l’Escola Montserrat, dos de cada tres alumnes dels cicles de grau superior  estudien en modalitat dual, un sistema molt consolidat en alguns països europeus com Alemanya, i que al centre santvicentí es va implementar el curs 2014-2015. Des d’aleshores, uns 200 alumnes del centre han fet l’FP Dual, que combina les classes amb les estades remunerades en empreses durant tot el segon curs del cicle. El fet que s’allarguin les hores de pràctiques a les empreses (pràcticament 10 mesos) genera una inserció laboral més elevada.

A l’Escola Montserrat poden optar a fer la modalitat dual els alumnes dels cicles de grau superior: Educació infantil, Administració i finances, Màrqueting i publicitat i Integració social.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat