L’Escola Montserrat obté el 2n lloc als premis d’emprenedoria de l’Ajuntament de Terrassa

La 16a edició dels Premis Noves i Nous Professionals organitzat per l’Ajuntament de Terrassa ha tingut el protagonisme de dos projectes de l’Escola Montserrat.

Per una banda, el projecte Nakama ha obtingut el 2n Premi al projecte amb millor viabilitat empresarial de Cicles Formatius de Grau Superior. Es tracta d’una aplicació destinada a suggerir activitats que permetin als joves socialitzar, no només amb el teu propi cercle d’amics sinó també per  conèixer altra gent. Nakama és un terme japonès que significa aliat, amic, company, i la proposta ha estat desenvolupada per un grup d’alumnes de 1r curs del cicle de Màrqueting i publicitat de l’Escola Montserrat: Laia Basora, Andrea Lorenzo, Sandra Medina i Biel Martínez.

D’altra banda, Oscar Gutiérrez i Álex Gálvez, de 2n de Màrqueting i publicitat,  van ser finalistes amb el seu projecte Free in Street, una xarxa social per donar oportunitat a artistes musicals de l’àmbit del hip hop: rapers, productors, etc… Es tracta d’un espai que facilita la relació entre aquests professionals  on poden compartir cançons, composicions, produccions musicals, experiències, etc.

Els treballs han estat desenvolupats sota la tutoria de Yolanda Sola, coordinadora d’emprenedoria de l’Escola Montserrat.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat