Celebrem la Setmana Montserrat, plena de ponències i experiències

Novament hem pogut organitzar la Setmana Montserrat, una setmana diferent a l’Escola, en què ens visiten un munt de grans professionals que ens parlen de temes tan diversos i interessants com disrupció tecnològica i startups, experiència d’estudi at home, la marca personal, l’atenció a persones amb problemàtica derivada de la malaltia mental, immigració, criança positiva, inversió i bitcoin, fisioteràpia, bullying, publicitat, menors no acompanyats, experiències reals d’empreses o projectes d’èxit, violència masclista, xarxes socials, educació infantil, el negoci del futbol, protocol i relacions públiques, Administració pública, etc.

Durant tota la setmana, les classes habituals se substitueixen per trobades amb professionals de diferents àmbits que obren una nova mirada i una nova perspectiva molt útil per al futur professional i personal del nostre alumnat. Gràcies a totes les persones ponents que ens acompanyen aquesta setmana!

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial