Celebrem la Setmana Montserrat, plena de ponències i experiències

Novament hem pogut organitzar la Setmana Montserrat, una setmana diferent a l’Escola, en què ens visiten un munt de grans professionals que ens parlen de temes tan diversos i interessants com disrupció tecnològica i startups, experiència d’estudi at home, la marca personal, l’atenció a persones amb problemàtica derivada de la malaltia mental, immigració, criança positiva, inversió i bitcoin, fisioteràpia, bullying, publicitat, menors no acompanyats, experiències reals d’empreses o projectes d’èxit, violència masclista, xarxes socials, educació infantil, el negoci del futbol, protocol i relacions públiques, Administració pública, etc.

Durant tota la setmana, les classes habituals se substitueixen per trobades amb professionals de diferents àmbits que obren una nova mirada i una nova perspectiva molt útil per al futur professional i personal del nostre alumnat. Gràcies a totes les persones ponents que ens acompanyen aquesta setmana!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat