Retrobaments que ens omplen l’ànima

Marta Clemente

Fa prop de dues setmanes, vam celebrar a l’escola l’Alumni Day amb els nostres cicles de grau mitja i de grau superior.

Aquest dia tan especial consisteix en què antics alumnes de l’escola tornen de nou al centre i ens venen a explicar com els ha anat des que van sortir d’aquí. El nostre interès i el dels nostres actuals alumnes és que ens expliquin com ha estat la seva experiència universitària, si es que n’hi ha hagut, i a què es dediquen actualment. Per altra banda, quines són aquelles coses que més els agrada de la seva feina i quines són aquelles que els costen una mica més. És a dir, que ens expliquin quina és la realitat amb la qual s’han trobat un cop han sortit de l’escola.

Tot això els resulta molt positiu als nostres actuals alumnes, perquè per molt que els professors els hi expliquem allò amb que es trobaran fora… Qui millor que algú proper per edat i que actualment s’està dedicant a allò que ells volen?

Vam retrobar-nos amb alumnes que feia deu anys que no ens havíem vist i va ser llavors quan vam veure el gran canvi professional i personal que han fet.

Ells van ser els encarregats d’explicar a tots els nostres alumnes quina ha estat la seva experiència i els alumnes van preguntar tot allò que volien saber. Qüestions relacionades amb la seva trajectòria universitària o laboral.

Tots els alumnes que acaben aquest any es troben en un moment de pors, de no saber què es trobaran quan surtin d’aquí, si allò que estan triant fer en el seu futur els agradarà, si seran capaços de fer-ho bé… És aquí on entren els nostres exalumnes, ells estaven igual i han vist que no era per tant i que amb una mica d’esforç, actitud, ganes, tot es pot aconseguir. I si t’equivoques… tornes a començar.

Quan l’activitat ja s’estava finalitzant, cadascun dels nostres convidats va donar un consell a nivell general basant-se en la seva experiència per tal d’animar i encoratjar els nostres actuals alumnes; seguit d’un petit “pica-pica” per tal de fer consultes de tipus més individual.

Una experiència molt enriquidora i que sense cap mena de dubte tornarem a repetir el curs que ve, perquè els beneficis d’aquesta experiència no es poden calcular.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat