Pràctiques, sens dubte!

Joana Luna

Des de l’inici dels estudis de Cicles Formatius, les pràctiques en les empreses han estat una constant en l’aprenentatge de l’alumnat de Formació Professional. És el més lògic en uns estudis que tenen com a finalitat principal l’aprenentatge de les tasques habituals i l’assoliment de les principals habilitats per desenvolupar una professió.

És en aquest sentit i per la importància que tenen en el desenvolupament dels futurs professionals, que ha anat augmentant el nombre d’hores a fer al llarg dels anys. El Departament d’Educació, en les diferents modificacions que fa dels currículums dels cicles formatius, ha augmentat progressivament les hores que s’han de dedicar a la formació en centres de treball, tant en les pràctiques com en la modalitat dual.

Precisament en aquest curs que som, ja ens hem acollit a l’increment d’hores de l’última modificació del Departament, i els alumnes de primer hauran de fer més hores que els del curs passat, un cop s’incorporin al lloc de pràctiques en el curs 22-23.

A l’Escola Montserrat fa molt anys que dediquem temps i esforços per tal que el nostre alumnat pugui fer la seva estada de pràctiques en les millors empreses, escoles, centres sanitaris i institucions del nostre territori de referència i que siguin les més adequades per tal que el seu desenvolupament i formació sigui els millors possible.

Estem convençuts que quan més pràctiques, més aprenentatge i experiència per l’alumnat.

Per això i, davant del repte que representa el fet de tenir estades més llargues dels nostres alumnes a les empreses i per tal que tot estigui a punt, ens posem des de ja a treballar en l’organització i programació de les pràctiques del proper curs, amb la idea de continuar formant l’alumnat amb els millors.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat