Mercat de Nadal i La Marató de TV3

Joan Martí

Aquest passat mes de desembre l’Escola Montserrat va participar, com cada any, en el recapte de diners per la Marató de TV3, que enguany ha estat dedicat a uns problemes de salut molt més comuns del que realment ens pensem i que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida: la salut mental.

Per aquest motiu l’Escola va organitzar el seu primer Mercat de Nadal. Una idea que neix amb l’esperit de perpetuar-se i passar a ser un dia solidari i lúdic perls nostres alumnes, i amb l’objectiu de recaptar diners a partir del muntatge de diferents estands d’estil vintage dedicats a la venda de productes de segona mà, com ara roba, joguines, objectes de decoració i llibres. El mercat va comptar, també, amb la participació de tot el teixit comercial del poble, amb una panera amb objectes de regal cedits pels comerços i organitzada per Eix Castellet i que es va sortejar en acabar el Mercat de Nadal.

Durant la tarda del Mercat vam poder gaudir d’una xerrada testimonial sobre el tema de la Marató de TV3: La Salut Mental, i que va comptar amb la participació de Meritxell Guitart, referent de benestar emocional al CAP de Sant Vicenç de Castellet; Juliana Santamaria, presidenta de l’Associació de Salut Mental del Bages; i Queralt Sala, qui va explicar la seva colpidora experiència com a víctima de bullying. Un cop acabada la xerrada vam poder delectar-nos amb un concert de Nadales per part de les alumnes d’Educació Infantil que van animar els assistents del mercat i els van fer oblidar del fred típic d’hivern i a impregnar-nos de l’esperit nadalenc típic d’aquests dies. Finalment, el president d’Eix Castellet, el sr. Joan Joanola, va ser l’encarregat de dur a terme el sorteig de la panera amb els regles oferts pels comerços del poble.

Per a l’organització del Mercat es va comptar amb l’ajuda d’una comissió creada expressament per a organitzar el  mercat i que va treballar de valent des del primer minut, l’ajuda inestimable dels professors de l’Escola que van estar treballant tot i el fred que va fer aquell dia, i la implicació dels nostres alumnes, especialment els estudiants de Màrqueting i  publicitat que van dissenyar el logotip del Mercat de Nadal i van organitzar la xerrada testimonial.

L’organització del mercat va ser un èxit que, de segur, repetirem i millorament en edicions futures, ja que ens va ajudar i molt a recaptar la nostra aportació a La Marató de TV3.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat