La innocentada: El professor Xavier Sala-i-Martin s’incorpora a l’Escola Montserrat

Un acord signat entre l’Escola Montserrat i la Universitat de Columbia, als Estats Units, farà possible la incorporació del professor Xavier Sala-i-Martin al centre a partir de gener. El prestigiós economista impartirà una sessió mensual a l’alumnat de segon dels cicles d’Administració i Finances i de Màrqueting i Publicitat, respectivament. Sala-i-Martin és catedràtic i assessor del CenCenter for Global Competitiveness and Performance del Fòrum Econòmic Mundial de Davos, Suïssa. També és investigador associat del National Bureau of Economic Research.

 

Dia històric

El director de l’Escola Montserrat, Dani Mauriz, assenyala que “aquest 28 de desembre passarà a la història de la nostra escola. La incorporació de Sala-i-Martin suposa un moment àlgid per al nostre centre, potencia la nostra projecció i ens situa al mapa dels centres educatius referents arreu del món”.

 

‘Selfie’ al riu Hudson

A través de l’acord amb la Universitat de Columbia, a Nova York, l’alumnat de segon curs dels dos cicles formatius de grau superior tindran l’oportunitat de fer una estada als Estats Units i fer-se una selfie davant l’escultura de Jaume Plensa al riu Hudson.

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial