La innocentada: El professor Xavier Sala-i-Martin s’incorpora a l’Escola Montserrat

Un acord signat entre l’Escola Montserrat i la Universitat de Columbia, als Estats Units, farà possible la incorporació del professor Xavier Sala-i-Martin al centre a partir de gener. El prestigiós economista impartirà una sessió mensual a l’alumnat de segon dels cicles d’Administració i Finances i de Màrqueting i Publicitat, respectivament. Sala-i-Martin és catedràtic i assessor del CenCenter for Global Competitiveness and Performance del Fòrum Econòmic Mundial de Davos, Suïssa. També és investigador associat del National Bureau of Economic Research.

 

Dia històric

El director de l’Escola Montserrat, Dani Mauriz, assenyala que “aquest 28 de desembre passarà a la història de la nostra escola. La incorporació de Sala-i-Martin suposa un moment àlgid per al nostre centre, potencia la nostra projecció i ens situa al mapa dels centres educatius referents arreu del món”.

 

‘Selfie’ al riu Hudson

A través de l’acord amb la Universitat de Columbia, a Nova York, l’alumnat de segon curs dels dos cicles formatius de grau superior tindran l’oportunitat de fer una estada als Estats Units i fer-se una selfie davant l’escultura de Jaume Plensa al riu Hudson.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat