L’Escola Montserrat recull 400 euros per a La Marató en el seu primer mercat de Nadal solidari

L’Escola Montserrat  ha recollit 400 euros en el seu primer mercat de Nadal solidari de segona mà. Alumnat i professorat van recollir roba i objectes per aconseguir diners en benefici de la Marató de TV3 que enguany es dedica a les malalties mentals. A part del mercat solidari, l’associació Eix Castellet i 23 comerços de Sant Vicenç de Castellet van col·laborar donant productes per poder fer una panera que es va sortejar per recollir més donacions.

Les activitats solidàries van comptar amb la implicació del cicle de Màrqueting i Publicitat de l’Escola. Els alumnes van ajudr a organitzar el mercat, van dissenyar el logo i van fer la campanya per donar a conèixer el mercat. A més, van organitzar una xerrada testimonial: “Afronta-ho, no ho evitis”, amb el propòsit de fer visible una realitat molt propera i sobretot centrada en el benestar de la salut emocional de la gent jove. La xerrada va comptar amb la participació de la psicòloga del CAP de Sant Vicenç de Castellet, un familiar d’una persona afectada, la presidenta de l’Associació de Salut Mental del Bages i una noia de 24 anys víctima de bullying que va explicar la seva experiència viscuda en el silenci. Va moderar la taula Dolors Utrera, psicòloga i coordinadora dels cicle d’Atenció a la persones en situació de dependència de l’Escola Montserrat.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat