Un  64% dels alumnes de grau superior de l’Escola Montserrat fan formació dual, 9 vegades més que la mitjana catalana i 12 vegades més que l’espanyola

L’Escola Montserrat  ha presentat les seves dades de formació dual, un sistema de la Formació Professional que combina les classes amb les estades remunerades en empreses durant tot el segon curs del cicle. El curs 19-20, un 63,64% de l’alumnat de cicles de grau superior va fer la modalitat dual, mentre que la mitjana a Catalunya era només del 7,4% segons dades de “Estadística del alumnado de Formación Profesional. Curso 2019-2020”, publicada pel Ministerio de Educación y Formación Profesional. Aquesta xifra era encara més baixa a nivell de tot l’estat espanyol, on la mitjana va ser només del 5,4%.

La xifra de l’Escola Montserrat és molt més elevada també que els percentatges que es donen des d’altres comunitats autònomes: a Navarra, fan Dual el 19% dels alumnes de graus superiors; a Madrid, el 8,3%; i a Castella La Manxa, el 6,3%.

A l’Escola Montserrat la modalitat dual es va iniciar fa 8 cursos. Des d’aleshores, 182 alumnes del total de 253 de grau superior han fet FP Dual, amb la col·laboració de 182 empreses i institucions del territori. L’aposta del centre per aquest sistema formatiu ha estat clau per augmentar de manera significativa la taxa d’inserció laboral de l’alumnat. L’últim estudi, del curs 19-20, assenyala que només el 5% dels alumnes que havien acabat un cicle de grau superior a l’Escola Montserrat estaven buscant feina nou mesos després de finalitzar-lo.

Al nostre centre, la modalitat dual es fa només en els cicles de grau superior. Els últims 8 anys, s’ha fet aquesta modalitat als estudis de Comerç internacional, Educació infantil, Administració i finances, Màrqueting i publicitat i Integració social.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat