L’Escola Montserrat es converteix en espai cardioprotegit

L’Escola Montserrat  ha esdevingut espai cardioprotegit. S’ha instal·lat un desfibril·lador a la planta baixa del centre, en un espai de fàcil accés, per poder donar resposta ràpida davant qualsevol cas d’insuficiència cardiorespiratòria. A banda de donar servei al centre, aquest equip està a disposició de qualsevol persona que el pugui necessitar. A més, els sis grups que van a l’Escola en torn de matí els darrers dies han rebut formació sobre reanimació cardiopulmonar, en commemoració del Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar que se celebra el 16 d’octubre.

Un dels professors col·laboradors del centre, que treballa en aquest àmbit, va fer diverses sessions de formació perquè el major nombre possible de persones de l’Escola estiguin familiaritzades amb les tècniques de reanimació que poden salvar vides en moments determinats.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat