L’Escola Montserrat es converteix en espai cardioprotegit

L’Escola Montserrat  ha esdevingut espai cardioprotegit. S’ha instal·lat un desfibril·lador a la planta baixa del centre, en un espai de fàcil accés, per poder donar resposta ràpida davant qualsevol cas d’insuficiència cardiorespiratòria. A banda de donar servei al centre, aquest equip està a disposició de qualsevol persona que el pugui necessitar. A més, els sis grups que van a l’Escola en torn de matí els darrers dies han rebut formació sobre reanimació cardiopulmonar, en commemoració del Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar que se celebra el 16 d’octubre.

Un dels professors col·laboradors del centre, que treballa en aquest àmbit, va fer diverses sessions de formació perquè el major nombre possible de persones de l’Escola estiguin familiaritzades amb les tècniques de reanimació que poden salvar vides en moments determinats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial