Pessigolles a l’estómac

Dani Mauriz

Dani Màuriz, Director de l’Escola Montserrat

El dia 5 de setembre, el nostre centre va complir 72 anys. Fa més de 7 dècades, del somni i l’esforç de la meva àvia en va néixer una acadèmia de formació que tenia com a objectiu millorar la vida dels joves. Ara, 72 anys després, l’Escola Montserrat, especialitzada en Formació Professional, continua amb aquell somni i aquella il·lusió intactes.

Obrim portes a un nou curs amb nervis, pessigolles a l’estómac, alegria i passió, com si fos la primera vegada. Els passadissos i les aules s’aniran omplint de vida, de sons, d’olors, de riures… I tot l’equip humà de l’Escola s’abocarà, de nou, a ensenyar, a aprendre, a millorar, a acompanyar. Amb un únic objectiu: que els joves surtin preparats per afrontar amb èxit la vida professional o universitària que escullin.

Aquest any, el curs comença amb espais renovats, una nova zona de recepció i administració i la incorporació d’un parell d’aules preparades per motivar al màxim la creativitat de l’alumnat: fugim dels típics espais de taules i cadires enfocades a una pissarra o una pantalla, per crear espais diferents que els permetin relaxar-se, estirar-se, repartir-se en grups o fer el pi. Aquest canvi estètic i de disposició és un exemple més de com l’Escola Montserrat canvia constantment per adaptar-se als nous temps, a les noves necessitats i per treure el millor de cada alumne.

Volem que cada un dels joves que passa per l’Escola senti que ha valgut la pena, que se li han despertat noves inquietuds, que creu més en si mateix i que es veu capaç de menjar-se el món. Ensenyar una professió és el nostre pal de paller, però de poc serviria si no els ajudem també a créixer amb seguretat, confiança i valors.

El dia 5 de setembre vam fer 72 anys. Gràcies  a una fundadora que va tenir un somni i que el va fer realitat; a un extraordinari claustre de professors que treballa incansablement per fer les coses cada dia millor; a un alumnat amb un potencial increïble; a unes famílies que confien en nosaltres; i a les empreses i institucions del territori que ens fan costat.

72 anys caient, aixecant-nos, millorant, equivocant-nos… però amb la mateixa passió que el primer dia. Que s’obrin les portes i comenci l’espectacle. Per un curs 21-22 espectacular!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat