L’Escola Montserrat guanya un premi estatal per bones pràctiques en l’FP Dual

Hem fet podi aquest migdia al Premio Alianza para la FP Dual i hem guanyat en la categoria de centres educatius amb el projecte “Provoca’ns”, una agència de màrqueting júnior en què els alumnes treballen amb encàrrecs de clients reals. Aquests premis, convocats per la Fundación Bertelsmann i la Fundación CEDE, reconeixen el compromís amb l’FP Dual, amb l’objectiu de conscienciar el teixit empresarial, centres educatius, organitzacions i ciutadania sobre la necessitat d’impulsar una formació de qualitat. Gràcies a tothom qui ho ha fet possible!

El director de l’Escola, Dani Mauriz, i la coordinadora del cicle de Màrqueting i publicitat, Laura Torra, han recollit el guardó aquest migdia a Madrid, en la gala d’entrega de premis –presentada pel conegut periodista Roberto Brasero- en què han estat reconeguts al costat de grans firmes com Repsol (en la categoria de gran empresa), Tic and Bot (en la categoria de pime) i Asociación de Transporte Internacional por Carretera – ASTIC (en la categoria d’organització.)

El projecte “Provoca’ns”

 L’Escola Montserrat va posar en marxa fa un any i mig l’innovador projecte “Provoca’ns” al cicle formatiu de Grau Superior de Màrqueting i publicitat, amb l’objectiu de trobar empreses i institucions del territori que volguessin fer encàrrecs reals als alumnes per participar de forma indirecta en la seva formació i enriquir la seva experiència professional.

Aquest cicle es cursa en modalitat dual a l’Escola Montserrat, això vol dir que durant el segon curs els alumnes combinen classes al centre amb pràctiques reals i remunerades en empreses. El projecte “Provoca’ns” va fer un pas més endavant i va convertir també les classes en un espai professional on els alumnes treballen sobre casos i encàrrecs reals relacionats amb el món del màrqueting, la publicitat i la comunicació corporativa. Així, els joves acaben els 2 anys del cicle havent treballat en diversos projectes reals del sector per consolidar les seves competències professionals.

“Provoca’ns” ofereix serveis tan variats com estratègia i gestió de xarxes socials, mistery shopping, plans de màrqueting, campanyes de comunicació, pàgines web WordPress, redacció de continguts, gestió i organització d’esdeveniments, suport en llançament de producte o servei, vídeos i fotografia, disseny i maquetació de catàlegs, campanyes de publicitat, campanyes de fidelització de clients, informes de la competència, servei de microinfluencer, enquestes de satisfacció a clients, etc.

Les reaccions al Premi

 El director de l’Escola Montserrat, Dani Mauriz, ha explicat que “sovint es diu que els joves no tenen ambició ni actitud i els costa tenir empenta. Provoca’ns és un clar exemple que això no és així i que, quan se’ls dona oportunitats, demostren el talent i les habilitats que tenen, només cal ajudar-los perquè treguin el que porten dins””. Per la seva banda, la coordinadora del projecte, Laura Torra, assegura que “sense el nostre alumnat, aquest reconeixement no hagués estat possible, gràcies per creure-hi des del primer instant i per les altes dosis de dedicació, passió, esforç i constància, dins i fora de l’aula”. També ha fet extensiu l’agraïment a “ totes les empreses que ens han llançat reptes i donat tantes oportunitats, i sobretot gràcies a Alianza FP perquè aquest premi és una injecció de vitalitat i motivació per seguir creant i ideant nous projectes d’innovació educativa”.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat