L’Escola entrega els guardons Vincles a 9 empreses i institucions pel seu compromís amb la formació dels alumnes

Empreses, institucions i entitats del territori que participen en la formació dels alumnes de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet acollint-los en pràctiques van ser guardonades ahir pel centre en la primera edició dels premis Vincles, que van tenir lloc a l’Oller del Mas amb la participació d’una setantena de persones. Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i Castellbell i el Vilar, Fundació Althaia, La Grana Ecològica, Gestoria Babià, Fundació Ampans, Mutuacat, Inllobsa i UManresa van rebre la distinció de l’Escola, en uns guardons que es volen instaurar amb periodicitat anual.

L’acte va oferir també una taula rodona sobre la responsabilitat social corporativa, titulada “Decisions sostenibles” i organitzada pels alumnes de 2n de Màrqueting i publicitat, en la qual van participar Oller del Mas, Camàlics, Grup Aquacenter i Killing Weekend i va ser moderada per Antoni Tachó. I també es va presentar la figura de l’Ambaixador d’FP Dual de l’Escola Montserrat, empreses compromeses amb aquest model que ajuden a potenciar-lo i reben diferents contraprestacions per part del centre.

Dani Mauriz Vidal, director de l’Escola Montserrat, remarca que, des de l’any 95, empreses i entitats del territori han acollit alumnes de l’escola en pràctiques o per fer-hi l’estada d’FP Dual, i assegura que “aquesta col·laboració amb el món empresarial ha estat clau per poder garantir una formació de qualitat als nostres alumnes i adaptada a les necessitats reals del mercat”. És per això que s’ha volgut instaurar aquest guardó per agrair-los la seva implicació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat