Ja podeu comprar “Memòries d’un virus”, el llibre que recull vivències del confinament de l’Escola Montserrat, en benefici de La Marató de TV3

L’Escola Montserrat ha presentat el seu llibre “Memòries d’un virus”, que recull més d’un centenar de pensaments i reflexions de diversos alumnes i personal docent del centre durant el confinament. Tots els beneficis que s’aconsegueixin amb la seva venda aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany dedica la seva edició a la lluita contra la Covid-19.

El centre ja fa anys que col·labora amb La Marató, habitualment recollint productes aportats solidàriament pel professorat, que després se sortejaven mitjançant llumenetes. Aquest any, però, la iniciativa solidària ha fet un pas endavant i s’ha volgut crear un producte molt especial a partir de diversos escrits que els mateixos protagonistes del centre van anar fent durant les setmanes de confinament per explicar la seva experiència, els seus temors i les seves esperances davant la pandèmia sanitària. Totes aquelles reflexions s’han recollit en un volum que ja es pot comprar a l’Abacus Manresa i a diversos establiments de Sant Vicenç de Castellet: Clavé Serveis, Xasem, Ca la Neus i Jordi Largo Fotògraf,  a un preu de 15 euros.

A més, el llibre es va presentar dissabte en un acte públic a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, presidit pel regidor d’Educació del municipi, Joan Baptista Costa. Durant la presentació, Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat, va explicar que “és un orgull que el primer llibre dels 71 anys d’història de l’Escola Montserrat sigui Memòries d’un virus, amb una finalitat totalment solidària”. Per la seva banda, Joan Martí, cap d’Estudis i impulsor del projecte, va explicar que “va sorgir d’una activitat que es va fer a l’Escola durant els mesos més durs de confinament quan, veient que els alumnes estaven passant un moment emocionalment difícil, els vam convidar a escriure per expressar-se. I van arribar textos tan colpidors que vam decidir convertir-ho en aquest projecte”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial