El Dual i jo

IAN LANZA, estudiant de 2n de Màrqueting i publicitat

A l’Escola fem moltes pràctiques amb “real cases”, però amb el grup classe i sota la supervisió de l’equip docent. Quan et trobes fent Dual en una empresa, és quan ets conscient de l’autonomia i l’aprenentatge que has anat adquirint durant mesos a les aules. Aquesta connexió aula-empresa és vital per a l’autoconeixement d’un mateix i la seguretat que això t’aporta.

En el meu cas, he revitalitzat el departament de màrqueting d’una empresa del sector immobiliari. A Provoca’ns, que és l’agència de màrqueting júnior amb la qual desenvolupem reptes reals que ens plantegen les empreses i institucions del territori, ja havíem treballat en aquest sector, i això em va aportar major destresa a l’hora de desenvolupar les tasques proposades per la empresa que amb la qual tinc el conveni signat.

Òbviament hi ha una gran diferència entre fer pràctiques FCT i el Dual, i aquesta és la remuneració mensual pel treball realitzat. Però són moltes més les motivacions: l’escolta activa que tenen les empreses de les propostes que els fas a nivell de màrqueting, el treball en equip amb professionals  de debò, i experts en el sector, la interacció constant amb el client, i sobretot la teva pròpia gestió del temps per assolir uns objectius comuns.

Aquest segon curs està sent inoblidable, ple de reptes, tant a nivell educatiu com laboral, és tota una aventura de maduresa i evolució constant! El vot de confiança que dipositen en tu ja no és exclusiu de l’equip docent de l’escola sinó també a dins l’àmbit de l’organigrama d’una empresa. A l’Escola em varen despertar actituds que desconeixia de mi mateix, i que ara aplico en el meu dia a dia a l’oficina. Em sento útil i completament agraït quan em diuen que les meves accions comencen a donar el seu fruit. Ara bé, no és un any fàcil, s’acumulen les tasques de la empresa amb les de l’escola i em manquen hores al dia. Però amb constància i esforç ho anirem tirant endavant!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat