Portem innovació a les aules a partir d’una col·laboració estable amb la coach i experta en creativitat Maria Batet

Maria Batet és emprenedora, experta en creativitat i un referent en l’àmbit docent. Des d’aquesta setmana, forma part de l’equip de l’Escola Montserrat amb l’objectiu d’aportar un plus d’innovació i creativitat a les aules del centre. Batet treballarà en 3 línies estratègiques principals: assessorar l’equip directiu i docent, fer coachings individualitzats a alguns docents que vulguin implicar-se en aquest procés, i fer intervencions a les aules amb sessions d’entrenament creatiu.

L’equip de l’Escola ja ha participat en diverses sessions formatives amb Maria Batet de les quals, segons expliquen des de Direcció, “sempre n’hem tret nous coneixements i idees per millorar les nostres classes”. Per això, el centre s’ha plantejat una col·laboració molt més estreta i de llarga durada amb l’experta en creativitat, amb l’objectiu de continuar portant innovació i noves maneres de fer a les aules de l’Escola, per tal d’aconseguir un procés d’aprenentatge el màxim de pràctic i motivador  per als alumnes.

Batet s’ha especialitzat els darrers anys en pensament creatiu, facilitació d’equips, ús de metodologies visuals per fer visible el pensament i l’aprenentatge, en l’acompanyament d’equips com a coach, i en buscar la millor manera per ensenyar i motivar a través de les pantalles.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial