Guanyadors del Premi a la millor campanya promocional d’FP Dual!

 

L’Escola Montserrat ha guanyat el Premi a la millor campanya promocional d’FP dual, dotat amb 800 euros, i convocat per Generalitat de Catalunya i Bankia, per  impulsar i desenvolupar diversos projectes de foment dels ensenyaments professionals, en centres educatius de Catalunya. La gala, que s’ha fet aquest matí en format virtual, ha donat el segon premi, de 400 euros, a l’Escola Pia de Mataró; i el tercer, de 200 euros, a l’Institut Baix Camp, de Reus.

La campanya de promoció, realitzada per alumnes del cicle de Màrqueting i publicitat, es va centrar en la producció d’un vídeo promocional, el disseny d’un passaport al món laboral per buscar la complicitat de les empreses, un important treball de difusió i publicitat en xarxes socials i l’organització d’actes paral·lels com un afterwork amb empreses del territori per celebrar els 70 anys de l’Escola Montserrat. Els altres centres finalistes eren l’Institut Carles VAllbona de Granollers, l’Institut Joan Oró de Martorell i Teknos UGranollers.

Moltes felicitats per les altes dosis d’esforç, constància i entusiasme de l’alumnat en aquesta campanya, un equip format per Laia Murgadella, Ariadna Solé, Alba Riera, Ian Lanza, Clàudia Arocas, Sandra Puerta, Andrea Coz, Fiona Selga, Aida Claret, Jordi Bricollé, Aleix Estany, Núria Capdevila i Sheila Porras, sota la coordinació de la seva tutora Laura Torra. Enhorabona!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat