Guanyadors del Premi a la millor campanya promocional d’FP Dual!

 

L’Escola Montserrat ha guanyat el Premi a la millor campanya promocional d’FP dual, dotat amb 800 euros, i convocat per Generalitat de Catalunya i Bankia, per  impulsar i desenvolupar diversos projectes de foment dels ensenyaments professionals, en centres educatius de Catalunya. La gala, que s’ha fet aquest matí en format virtual, ha donat el segon premi, de 400 euros, a l’Escola Pia de Mataró; i el tercer, de 200 euros, a l’Institut Baix Camp, de Reus.

La campanya de promoció, realitzada per alumnes del cicle de Màrqueting i publicitat, es va centrar en la producció d’un vídeo promocional, el disseny d’un passaport al món laboral per buscar la complicitat de les empreses, un important treball de difusió i publicitat en xarxes socials i l’organització d’actes paral·lels com un afterwork amb empreses del territori per celebrar els 70 anys de l’Escola Montserrat. Els altres centres finalistes eren l’Institut Carles VAllbona de Granollers, l’Institut Joan Oró de Martorell i Teknos UGranollers.

Moltes felicitats per les altes dosis d’esforç, constància i entusiasme de l’alumnat en aquesta campanya, un equip format per Laia Murgadella, Ariadna Solé, Alba Riera, Ian Lanza, Clàudia Arocas, Sandra Puerta, Andrea Coz, Fiona Selga, Aida Claret, Jordi Bricollé, Aleix Estany, Núria Capdevila i Sheila Porras, sota la coordinació de la seva tutora Laura Torra. Enhorabona!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial