Som finalistes en un premi d’àmbit català per a la promoció de l’FP Dual

L’Escola Montserrat és un dels sis centres catalans finalistes al Premi a la millor campanya promocional d’FP dual, convocat per Generalitat de Catalunya i Bankia, per  impulsar i desenvolupar diversos projectes de foment dels ensenyaments professionals, en centres educatius de Catalunya.

La campanya de promoció, realitzada per alumnes del cicle de Màrqueting i publicitat, s’ha desenvolupat els darrers mesos, malgrat les limitacions imposades per la pandèmia, i ha consistit, principalment en la producció d’un vídeo promocional, el disseny d’un passaport al món laboral per buscar la complicitat de les empreses, un important treball de difusió i publicitat en xarxes socials i l’organització d’actes paral·lels com un afterwork amb empreses del territori per celebrar els 70 anys de l’Escola Montserrat o la posada en marxa d’una plataforma 3-comerce local per ajudar els comerciants de Manresa a vendre en línia durant el confinament.

Els premis es faran públics en una jornada on-line el dia 23 d’octubre però, de moment, els resultats de la campanya a l’Escola Montserrat ja s’han fet notar, amb un augment de les matrícules als cicles d’FP Dual i la signatura de convenis amb noves empreses que acolliran alumnat en pràctiques.

Enhorabona a tots els alumnes i docents que vau fer possible la campanya!

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat