L’Escola Montserrat i FEDAC Manresa inicien el nou cicle d’Integració Social amb ple absolut

 

L’Escola Montserrat  i FEDAC Manresa estrenen aquest curs la seva col·laboració oferint un nou cicle d’Integració Social en modalitat dual que s’inicia amb un ple absolut de 30 alumnes. Les classes es fan a les tardes a les instal·lacions de FEDAC Manresa i el cicle és gestionat per l’Escola Montserrat .

Els dos centres comparteixen model pedagògic i objectius formatius, adreçats a la professionalització dels alumnes i la seva inserció laboral. Amb el sistema de modalitat dual, durant el segon curs la formació de l’alumne és compartida entre el centre educatiu i una empresa, on l’estudiant treballa unes 25 hores setmanals, cobra un sou i és donat d’alta a la Seguretat Social. La Formació Professional Dual, amb un fort arrelament en alguns països europeus com Alemanya, obté uns índexs d’inserció laboral molt superiors a la mitjana, ja que l’alumne comença a treballar mentre encara està estudiant i adquireix experiència professional.

Amb el cicle d’Integració Social, que dura dos anys, l’alumnat es prepara per sortides professionals tan diferents com inserció social i ocupacional, educació, treball familiar, monitoratge de centres oberts, mediació, rehabilitació psicosocial, acollida de persones migrants, atenció a persones amb discapacitat, etc.

Ambdós directors, Dani Mauriz de l’Escola Montserrat i Alba Pérez de FEDAC Manresa han destacat la bona acollida que ha tingut l’estrena del cicle i remarquen que “volem que sigui un cicle diferent dels que es fan, molt pràctic, que els alumnes aprenguin també de l’experiència, de fer i de casos reals”.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat