Participem en un certamen publicitari per promoure l’FP Dual

Avui, els nostres estudiants de primer curs del CFGS de Màrqueting i Publicitat de l’Escola Montserrat FP han presentat al Departament d’Educació l’informe final de la Campanya Dualitza’t.

A l’octubre varen presentar la seva proposta publicitària participant al premi a la millor campanya d’FP Dual, iniciativa organitzada per Fundació Bankia @dualizabankia i Generalitat de Catalunya @fpdualcat, com a part del conveni firmat entre ambues entitats amb l’objectiu d’impulsar l’FP Dual.

L’alumnat va guionar i posteriorment va fer el muntatge amb l’ajuda de Marc Pich de www.pik.cat. Van idear també un logotip i un “claim” per a la campanya, i van realitzar amb el programa Indesign un passaport al món laboral per entregar a les empreses i així donar a conèixer l’FP DUAL arreu del nostre territori.

Podeu veure el vídeo clicant aquí.

Creuem dits i que hi hagi molta sort!

Crèdits

Disseny i programació web

pikstudio

Fotografia

Mercè Rial