5minuts.com: Descobreix el blog dels alumnes de Màrqueting i Publicitat de l’Escola Montserrat

Blog 5minuts.com

Els alumnes de segon del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat de l’Escola Montserrat han posat en marxa 5minuts.com. Es tracta d’un blog creat des de zero en el marc de l’assignatura del Projecte de Grau a través del qual poden posar en pràctica diferents coneixements adquirits ens les diferents assignatures del curs.

Un blog sobre Màrqueting i Publicitat on tothom aprèn

5minuts.com és un d’aquells projectes a través dels quals els alumnes aprenen “fent”. En aquest cas, a més, s’ofereix als visitants una nova via de coneixement. A 5 minuts es parla de tendències sobre màrquetings’expliquen diferents activitats i altres projectes realitzats durant el curs, s’està configurant un diccionari sobre conceptes clau de Màrqueting Digital, entre d’altres coses relacionades amb les temàtiques abordades durant els dos anys de CFGS de Màrqueting i Publicitat.

A més, tractant-se d’una eina potent d’aprenentatge pràctic, el projecte s’ha estès a les companyes i companys del primer curs, que ajuden a crear articles per al blog relacionats amb Màrqueting Digital, assignatura realitzada el primer any del Grau, i a nodrir de contingut les Xarxes Socials de 5 minuts.

Més enllà d’articles i publicacions per a Xarxes Socials, la responsabilitat dels alumnes de segon, responsables del projecte, també ha inclòs tasques de posicionament SEO, Adquisició, Mail Marketing, Analítica i, fins i tot, disseny de marca. Per exemple, a l’inici del curs, van ser els mateixos alumnes els qui van dissenyar el logotip del blog i els qui van posar en marxa el web mitjançant WordPress i van triar la plantilla assegurant-se que fos mobile responsive. És a dir, podeu llegir 5 minuts còmodament des de qualsevol dispositiu.

Blog 5minuts.com

Tothom té 5 minuts. Per a desconnectar del dia a dia, 5 minuts de descans a la feina, 5 minuts per parlar amb amics i familiars, 5 minuts per fer un cafè ràpid, 5 minuts per a tafanejar les xarxes socials, 5 minuts per enviar un whatsapp, 5 minuts per mirar l’e-mail i… 5 minuts per llegir un article del blog.

Desa el web entre els teus favorits i connecta també amb tots els perfils socials: 5minuts.com està a Instagram, Facebook i Twitter.

Tens 5 minuts?

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat