Recta final!

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

És una frase feta però ben veritat: com passa el temps! Ja tornem a ser a final de curs. Dies d’estrès i de nervis. L’alumnat fa els últims exàmens, projectes i treballs. L’equip docent  fa repàs del curs, tanca valoracions… I a més, preparem els actes de graduació per als alumnes que aquest any acaben els seus estudis a l’Escola Montserrat.

Els nois i noies que acaben el primer curs ens continuaran acompanyant l’any  vinent. Després de les merescudes vacances d’estiu tornaran, amb les piles carregades, per continuar aprenent i fent al nostre centre, per continuar-se formant com a professionals, fent pràctiques i per ensenyar-nos i compartir amb nosaltres tot el que poden aportar, que és molt.

Per als alumnes que tanquen definitivament el seu pas per l’Escola, és hora de nous projectes i reptes. Alguns continuaran estudiant, aniran a la Universitat; d’altres buscaran feina o continuaran treballant a les empreses on estan realitzant el dual; d’altres emprenen nous camins vitals i marxaran a l’estranger o encetaran nous reptes potser ben diferents del que han estat estudiant fins ara a l’Escola Montserrat.

És un moment dolç, però també nostàlgic. Som un centre petit, ens coneixem tots i molt sovint parlem de la “gran família de l’Escola Montserrat”. És així, cada una de les persones que passa per aquí entra a formar part de la nostra xarxa de persones properes, amb qui hem compartit hores, aprenentatges, bons i mals moments. Ens agrada veure com els nostres alumnes evolucionen, com creixen personalment i professionalment i com encaren amb força, decisió i il·lusió la seva vida adulta. I els actes de graduació són la posada en escena d’aquest nou pas endavant. Però, alhora, és inevitable que ens quedi la sensació que els trobarem a faltar, que ja formaven part de casa nostra i que el curs vinent no hi seran.

Els desitgem el millor a tots i cadascun d’ells i elles, perquè s’ho mereixen. Perquè sabem que són capaços de fer grans coses. Estem segurs que el futur ens farà retrobar-nos en algun moment i en algun lloc i ens agradarà que ens expliquin on són, què fan i com els va la vida.

Mentrestant, afrontem aquesta recta final de curs amb molta feina sobre la taula, i amb nous projectes per a una Escola Montserrat encara millor de cara al curs vinent. Bon final de curs a tothom!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat