Alumnes de l’Escola Montserrat guanyen 2 dels 6 premis de la quarta edició d’emprenedoria Talent i Empresa

Recentment s’han fet públics els guanyadors de la quarta edició del concurs d’emprenedoria Talent+Empresa que es va dur a terme al teatre Kursaal de Manresa. Els projectes dels alumnes de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet han obtingut 2 dels 6 premis que hi havia en joc. És un concurs que té com objectiu apropar a les empreses del territori els treballs que els alumnes de formació professional desenvolupen dins de l’assignatura d’emprenedoria, i aconseguir que les millors propostes acabin sent projectes reals. En total, enguany hi ha sis projectes d’empresa desenvolupats per estudiants de Formació Professional que rebran suport i acompanyament expert per convertir els seus projectes en negocis reals. En aquesta quarta edició hem pogut veure projectes marcats per la tecnologia en benefici de la salut i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Un dels projectes guanyadors de l’Escola Montserrat va ser  “ELAC” -de Laura Pujol, Anna Escobar, Esther Codina i Cristina Martínez-  que proposa que s’utilitzi la realitat virtual per reforçar aprenentatges a través d’una experiència més personal.

L’altre projecte guanyador de l’Escola ha estat “Tempssemàfor”, d’Isa Sánchez, que consisteix en un dispositiu adreçat a persones grans i amb mobilitat reduïda amb el qual poden allargar el temps de pas en un semàfor.

Els projectes guardonats han rebut un premi econòmic de CaixaBank i la Patronal Metal·lúrgica del Bages. Entre els sis projectes guanyadors tenen a la seva disposició una bossa de 2.500 € per a les despeses de posada en marxa del negoci, aportats per ICL Iberia i Grup Taelus.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat