Vam dir “Atur Zero” i ho estem complint!

 Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

L’últim estudi d’inserció laboral que hem fet a l’Escola recull les millors dades de la nostra història: només un 1,66% dels alumnes està a l’atur 6 mesos després d’haver acabat d’estudiar al nostre centre. En dades globals, un 43% dels alumnes que van acabar el curs 2016-2017 està treballant; un 30% està estudiant i treballant alhora; i un 25% ha optat per continuar altres estudis sortint de l’Escola Montserrat. Només un 1,66% ens diu que està buscant feina i no en troba, una xifra que està molt per sota dels índexs d’atur juvenil i que ens acosta molt i molt al nostre objectiu d’atur zero per a tots els nostres exalumnes.

Com a director de l’Escola Montserrat, però també en nom de tot l’equip docent, em sento orgullós de poder donar aquestes dades i de poder explicar que al nostre centre les estratègies d’inserció laboral i tots els esforços i recursos que hi dediquem estan donant el seu fruit. Amb aquests resultats, el temps, diners i feina invertida tenen tot el sentit del món!

I deixeu-me encara donar-vos una altra dada espectacular: en quatre dels nostres cicles, la taxa d’atur és zero, no hi ha cap alumne que vulgui treballar i no trobi feina! Són Educació infantil, Administració i finances, Comerç internacional i Atenció a les persones en situació de dependència. L’objectiu: que els altres cicles impartits a l’Escola arribin ben aviat a aquesta mateixa situació.

L’estudi d’inserció laboral del curs 2014-2015 recollida un 16,75% de desocupació; l’any passat, les dades ja van millorar fins al 5,17%; i aquest darrer estudi, amb un percentatge d’atur fregant el zero, dóna valor a la nostra feina i a tots els canvis i nous projectes que hem posat en marxa els darrers cursos. Un canvi en la metodologia d’ensenyament, que hem centrat en classes absolutament pràctiques; la tasca incansable de l’orientadora professional, que fa seguiment i acompanyament a cada un dels alumnes; la possibilitat de certificar coneixements d’anglès i TIC; l’aposta decidida pel sistema dual, en què els alumnes treballen i estudien alhora durant tot el segon curs del cicle… No ha estat fàcil però, veient els resultats, ha valgut la pena.

La inserció laboral és l’objectiu principal la nostra Escola. Aquest any hem posat en marxa la campanya “Jo Atur Zero”, perquè ho diem sense complexos i sense dubtes. Volem tots els alumnes de l’Escola treballant. I, per sort, estem en el camí d’aconseguir-ho!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat