L’Escola Montserrat, una aposta segura

Joan Martí - Professor de Formació Professional

Joan Martí, cap d’estudis de l’Escola Montserrat

L’Escola Montserrat sempre ha estat una escola compromesa amb els idiomes. Hem intentat potenciar la seva importància dins de les aules, incorporant el nostre propi sistema i, també, la figura de l’assistent de conversa. De moment creiem que està sent un èxit ja que comencem a veure i a obtenir resultats molt positius, sobretot en la producció oral.

Per aquest motiu, aquest curs l’Escola Montserrat s’arriscarà una mica més amb els idiomes, sempre tenint en ment una aposta per la formació, l’educació i sobretot el futur, no només dels nostres alumnes, també de tota la comunitat educativa i tot el seu entorn. De quina manera? L’Escola Montserrat formarà part de PIPE, un Pla Integral de Plurilingüisme Educatiu, que ens farà encara més compromesos amb la qualitat de l’ensenyament i conscients de la formació del futur. Amb aquest programa pretenem facilitar a l’alumne un contacte directe amb els idiomes i perseguim implementat i optimitzar l’eficàcia de l’ensenyament d’idiomes amb un increment qualitatiu i quantitatiu de l’anglès com a segona llengua, una formació específica per al professorat i una avaluació externa tant de l’alumnat com del professorat. Al adherir-nos a PIPE, suposa l’obtenció d’un aplaca acreditativa personalitzada que ens reconeix la nostra participació  compromís.

Per una altra banda, neix L’Escola d’Idiomes Montserrat-Activa, una escola que pretén ser l’eina per aconseguir implementar el PIPE, però al mateix temps amb l’objectiu d’impartir l’ensenyament d’idiomes en horari extraescolar per a alumnes a partir de P5 fins adults. Aquests alumnes tindran la possibilitat de millorar els seu nivell d’idiomes i podran certificar els seus progressos a partir d’exàmens oficials amb personal altament qualificat amb mètodes propis que incorporen les noves tecnologies en els processos formatius i que treballa per la millor contínua d’aquest  processos. Tindrem també la figura del lector, professors nadius, que donaran suport a la tasca del professorat. Durant el curs es duran a terme seguiments personalitzats dels alumnes per tal d’estar contínuament pendents de la seva evolució  i poder observar les seves necessitats que seran la base per la redacció d’informes pedagògics trimestrals i finals. D’aquí la importància de la seva metodologia que es basa en un ampli ventall d’activitats i dinàmiques segons edats i nivells. Amb tot això es pretén proporcionar un valor afegit amb serveis addicionals i activitats complementàries per apropar l’alumne a la cultura i costums del país que es resumeix en celebracions culturals, esdeveniments formatius: punts de trobada per a resolució de dubtes, esdeveniments lúdics amb tallers i dinàmiques i programes d’estiu a l’estranger.

Amb tota aquesta revolució per la implementació dels idiomes, no només al nostre centre, si no a tot el seu entorn: alumnes, comunitat educativa, famílies, amics i a la societat en general. L’Escola Montserrat FA UNA APOSTA MÉS PER LA FORMACIÓ, L’EDUCACIÓ I EL FUTUR.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat