L’engranatge ja roda. Som-hi!

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Aquesta setmana el complex engranatge d’inici de curs ha començat a girar amb força i seguretat. Iniciem gradualment un nou curs que tornarà a portar centenars d’alumnes a l’Escola Montserrat, joves que confien en nosaltres perquè els ajudem a perfilar el seu futur i els preparem per enfocar la seva professió i la seva vida laboral i, alhora, joves que estan creixent a nivell personal i individual i que sovint demanen una dosi extra de motivació per comprometre’s plenament en el procés formatiu.

Per a tot l’equip de professorat i de direcció és motiu d’alegria iniciar un nou curs amb la sensació que hem fet els deures, que hem continuat millorant i formant-nos, que hem apostat per nous reptes en els quals creiem, que estem preparats per ser al costat dels nostres joves i acompanyar-los en la seva descoberta del món professional.

Amb l’aposta decidida que, des del curs passat, fem per la FP en modalitat dual, aquesta relació amb el món laboral és més present que mai. Escola i empresa treballem braç a braç per formar els nostres alumnes donant resposta a les necessitats reals del mercat. Amb un objectiu molt clar: 100% d’inserció laboral. A l’Escola Montserrat tenim dades molt bones d’inserció laboral dels nostres exalumnes, molt per sobre de la mitjana, però la nostra ambició va encara més enllà: ni un alumne de l’Escola sense feina.

Iniciem un curs 17-18 amb orgull, amb responsabilitat, amb alegria, amb il·lusió, amb papallones a l’estómac… perquè volem fer-ho encara millor. Encarem un curs amb una aposta decidida pels idiomes amb la figura d l’assistent de conversa en anglès i una nova escola d’idiomes a l’Escola; per l’assessorament dels alumnes a partir d’una orientadora laboral; amb nous professors col·laboradors experts en les matèries que hem d’impartir per preparar els nostres joves; amb un contacte estret i constant amb les empreses que acullen els alumnes de dual…

Arribats a aquest punt, quan començo a veure que les aules s’omplen, quan estem preparant les presentacions per donar la benvinguda als cicles de grau superior la setmana vinent, quan la majoria de classes ja han començat o estan a punt de fer-ho… només puc donar les gràcies: a l’equip de professorat i altre personal que fa possible l’engranatge diari de l’Escola Montserrat, a les empreses i institucions que ens fan costat, als joves i les famílies que confien en nosaltres, als exalumnes que s’han convertit en ambaixadors del centre més enllà de les portes de l’Escola…

La nostra raó de ser sou tots vosaltres. Feliç curs 2017-2018!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat