Estudiar a l’Escola Montserrat és sinònim de trobar feina

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Aquest article d’avui m’aporta satisfacció professional i la sensació que aquells objectius pels quals lluitem dia i nit s’estan fent realitat. L’atur entre els exalumnes de la nostra Escola està baixant de forma radical, i ja és 0 en dos cicles formatius: Administració i finances i Educació infantil.

Els resultats del darrer estudi d’inserció laboral que hem fet al centre, entre els alumnes que van deixar l’Escola el curs 2015-2016, ens mostra una clara millora respecte els resultats de l’any anterior, que ja eren bons i estaven molt per sobre de la mitjana catalana!

Les estadístiques canten: un 29,31% dels alumnes que van acabar treballen; un 22,41% estudien i treballen; un 43,10% han continuat estudiant; i només un 5,17% busquen feina, 11 punts per sota de l’any anterior, quan hi havia un 16,75% d’exalumnes buscant feina.

Per cicles, les xifres queden de la següent manera: Administració i finances i Educació infantil tenen atur 0 (això vol dir que no hi ha cap exalumne buscant feina); en el cas d’Atenció a les persones en situació de dependència el percentatge és del 6,25%; en Gestió administrativa, 9,09%; i en Comerç internacional, 12,5%.

La nostra raó de ser és clara: formar els joves perquè trobin feina o perquè puguin continuar desenvolupant-se en estudis superiors. I, després d’anys de noves metodologies, estratègies clares i molts nous reptes, podem dir ben alt i ben clar que ho hem aconseguit.

Saber que només un 5% dels nostres exalumnes són a l’atur és una molt bona notícia si tenim en compte els elevats índexs de desocupació que, per desgràcia, pateix la nostra societat. Però som tan ambiciosos que encara volem anar més enllà i aconseguir taxes d’atur que no siguin baixes sinó nul·les. Volem tots els nostres joves treballant, realitzant-se professionalment, agafant les regnes de la seva pròpia vida i del seu futur.

Des de l’Escola Montserrat, la direcció i la comunitat educativa estem compromesos al 100% amb aquest objectiu. Treballem per formar cada dia més i millor, apostem per la FP Dual com a una de les eines bàsiques per a la inserció laboral, hem posat en marxa un servei d’orientació que acompanya l’alumnat durant tota la seva estada a l’Escola i quan surt del centre fins que troba feina, apliquem metodologies innovadores per promoure les habilitats i capacitats de cada un dels nostres joves, ens formem constantment per adaptar-nos a les noves realitats i necessitats…

Ja ho veieu, nosaltres hi posem de la nostra banda tot el que podem i, per fi, les xifres ens donen la raó: la feina ben feta té resultats. Estudiar a l’Escola Montserrat és sinònim de trobar feina.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat