Arriben les Jornades #somEscolaMontserrat amb una vintena de ponències d’experts

L’Escola Montserrat celebra, la setmana vinent, la primera edició de les Jornades #somEscolaMontserrat, una setmana de xerrades sobre temes relacionats amb els diferents cicles que s’imparteixen al centre, però també amb l’àmbit de l’emprenedoria, de la salut personal, de la psicologia, etc. Les conferències, que seran obertes a tothom, es faran entre dilluns i dijous i els actes continuaran amb la festa patronímica de l’Escola, coincidint amb la celebració de la Verge de Montserrat, i la quarta edició de la jornada esportiva.

Es tracta d’un cicle de conferències pensat especialment per als propis alumnes i exalumnes del centre, però els actes seran oberts a qualsevol persona que hi vulgui assistir. Les xerrades es faran a l’Escola i començaran dilluns amb les intervencions d’Oriol Barri, educador social; Lídia López, orientadora professional; Joaquina Mendoza, gerocultora; representants de la UVic; Marc Fernández, CEO, consultor i formador; Dolors Utrera, psicòloga; Cèlia Hil, formadora i psicòloga; i Raúl Úbeda, escriptor. Alguns dels temes estrella de dilluns seran com crear marca personal, l’emprenedoria, la resiliència, l’orientació universitària o les emocions.

Dimarts, els ponents seran: José Fernández, sènior consultor a SECOT; Joan Morales, consultor d’e-commerce; Antoni Fontcuberta, expert en risoteràpia; Enric Bastardas, comunicador; Ángel Izquierdo, director d’un centre de dia; Eva González, tècnica d’emprenedoria; i John Rooms, CEO i fundador d’una empresa. Entre d’altres temes, tractaran sobre les habilitats financeres, el mindfulness, el neuromàrqueting i projectes d’èxit.

Dimecres, les ponències aniran a càrrec d’Alba Rojas, cooperativista; Elena Soler, educadora; Àngel Cuquerella, metge forense; Maria Batet, entrenadora d’emprenedors; Marc Bernadich, expert en creació i gestió d’empreses; Jordi Cirach, estratega de marca digital; i Albert Vinyals, doctor en Psicologia del Consumidor. Abordaran temes com l’ús i abús de tòxics en l’adolescència, les cooperatives en l’àmbit sociosanitari, màrqueting d’influència o simulació d’activitats directives. Dijous hi serà present Anna Carballo, doctora en Neurociència.

Dani Mauriz, director de l’Escola Montserrat, dedicada a la Formació Professional, ha explicat que aquestes jornades volen ser “una oportunitat per als nostres joves per escoltar veus reconegudes en molts àmbits diferents que els poden ajudar i orientar en les seves habilitats tant a nivell professional com personal”. Mauriz explica que les Jornades #somEscolaMontserrat  és un projecte ambiciós, que “neix amb voluntat de quedar-se”.

Les jornades es faran coincidint amb la setmana de celebració de la Verge de Montserrat, patrona del centre. Dijous, les activitats continuaran amb els “job match”, trobades entre els alumnes que estan cursant cicles en modalitat dual i les empreses que els acolliran en pràctiques remunerades durant tot el curs vinent.

Divendres, la setmana s’acabarà amb la celebració de la quarta edició de la jornada esportiva, un dia ple d’activitats i propostes lúdiques i esportives per als alumnes del centre.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat