Entre els millors en xarxes socials

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

A tots ens agrada que ens reconeguin la tasca feta, oi? A l’Escola Montserrat estem d’enhorabona: hem estat escollits entre els finalistes a la categoria de Millor estratègia en xarxes socials als Premios Nacionales de Marketing Educativo, d’àmbit estatal. Els guanyadors es faran públics el dia 20 de gener, en una gala a Madrid, però arribats a aquest punt, encara que soni a tòpic, a l’Escola ja ens sentim guanyadors.

Sovint la feina del dia a dia se’ns menja i cal fer un esforç addicional per dedicar temps i creativitat a vendre’ns i explicar-nos. Fer rutllar les xarxes socials no és fàcil. Estar pendents diàriament dels nostres perfils a Facebook, a Twitter, a Linkedin i a Instagram, donar resposta a les consultes, anunciar les novetats, explicar què fem a les aules, els nous projectes… demana dedicació i esforç. Però a l’Escola vam tenir clar, ja fa uns anys, que era un esforç que valia la pena. Podem ensenyar molt bé i oferir uns cicles d’elevada qualitat, però també hem de saber transmetre-ho i ensenyar-ho de cara enfora.

Les xarxes són una finestra oberta cap a l’Escola Montserrat. Ensenyem què passa dins l’aula, mostrem els alumnes aprenent però també ensenyant-nos, compartim les informacions del sector que ens semblen més interessants, donem informació de servei, anunciem activitats…

I ara, tot això té recompensa. La primera edició dels Premios Nacionales de Marketing Educativo proposaven 6 categories i ens han seleccionat com un dels 7 finalistes a la de xarxes socials. Gràcies per aquest reconeixement. Però també un agraïment especial a totes les persones que ho feu possible cada dia: als professors que han integrat la importància de les xarxes a la seva rutina i es preocupen d’explicar-nos què passa; als alumnes que interactuen i comparteixen; a les famílies que ens donen el seu suport en forma de likes i comentaris; als professionals i col·laboradors que ens segueixen i ens esperonen; als exalumnes que continuen vinculats a l’Escola a través de la pantalla i els dispositius mòbils…

Hi ha encara molt per fer, però fins ara ens n’hem sortit prou bé i així ho avala aquesta candidatura. Ens en sentim orgullosos i això ens motiva per continuar amb més i millor.

Per cert, si voleu donar-nos un cop de mà, ens podeu votar a https://premiosme.typeform.com/to/uV6Ise. Amb només un clic ens podreu donar el vostre suport i posareu en valor la tasca que estem fent. Moltes gràcies!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat