L’Escola Montserrat, finalista en uns premis de màrqueting educatiu d’àmbit estatal

Finalistes en uns premis estatals de màrqueting educatiu. L’Escola Montserrat ha estat escollida com una de les set finalistes en el Premis Nacionals de Màrqueting Educatiu i de Comunicació, d’àmbit estatal, en la categoria de millor estratègia en xarxes socials. El veredicte final del jurat es farà públic en una gala a Madrid, el 20 de gener.

A partir del dia 9 de gener es podran votar les candidatures online a través del web http://premiosmarketingeducativo.com/. Aquestes votacions populars no seran vinculants però sí tingudes en compte pel jurat, format per experts en màrqueting, que decidirà els guanyadors finals. Els premis, adreçats a tots els centres educatius (públics, privats i concertats) preuniversitaris, han rebut més de 250 candidatures per a les 6 categories que proposaven.

L’Escola Montserrat està nominada en xarxes socials al costat de: Colegio Maristas Málaga, Humanitas Bi. School Tres Cantos, Colegio Internacional Costa Adeje, La Casita Bilingual School, Colegio Montpellier i Colegio Salesiano San Juan Bosco.

Els premis han estat creats per Marketing and Schools y SchoolMars en reconeixement públic a l’esforç d’escoles i centres de formació professional que destaquen per les seves bones pràctiques en màrqueting i comunicació en el curs 2015-2016, en les següents categories: Premi nacional de màrqueting educatiu, Millor campanya anual de promoció, Millor vídeo promocional, Professional de referència en màrqueting educatiu, Millor pàgina web, Portal educatiu més influent, Millor estratègia en xarxes socials i Millor blog.

A la gala dels #PremiosME es presentaran bones pràctiques relacionades amb la comunicació, el màrqueting i la publicitat per donar suport al sector educatiu en el procés de professionalització i innovació, consolidar el màrqueting educatiu a l’estat espanyol i posar en valor les experiències de centres educatius i professionals de l’educació.

 

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat