Signem un conveni amb FEDAC perquè incorpori a la seva plantilla alumnes de l’Escola en modalitat dual

conveniFEDAC

L’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet, de Formació Professional, ha signat un conveni amb FEDAC Catalunya perquè els seus centres del Bages (a Sant Vicenç, Manresa, Súria i Monistrol de Montserrat) acullin el proper curs 4 alumnes d’FP de l’Escola dels cicles d’Administració i finances i Educació infantil en modalitat dual. Aquesta modalitat es basa en el binomi centre-empresa per tal que l’alumne faci pràctiques remunerades durant el segon curs del cicle.

L’objectiu és que els alumnes adquireixin pràctica en el mercat de treball mentre encara estan estudiant. El primer curs del cicle es fa a l’Escola, amb pràctiques no remunerades durant l’últim trimestre. El segon curs, l’alumne ja accedeix a la formació compartida entre centre i empresa, on treballa unes 25 hores setmanals,  rep més de 300 euros mensuals i és donat d’alta a la Seguretat Social.

D’altra banda, les empreses o institucions que signen el conveni de formació dual amb l’Escola Montserrat es garanteixen que tindran joves estudiants que, per un baix cost mensual, s’incorporaran a les seves plantilles i treballaran unes 25 hores setmanals entre setembre i juny.

Aquest curs, l’Escola Montserrat està impartint els següents cicles en modalitat dual: Administració i finances, Educació infantil, Comerç internacional i Màrqueting i publicitat.

Els darrers mesos, l’Escola Montserrat també ha signat convenis amb McBride i Campi y Jové, que incorporaran 2 alumnes de Comerç internacional; i Cim Sports, que acollirà un alumne de Màrqueting i publicitat.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat