Deu mil experiències que volem recuperar

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Fa 17 anys que sóc director de l’Escola Montserrat. N’hem viscut de tots colors, però som hereus d’una llarga tradició que es remunta a 67 anys enrere i a gairebé deu mil alumnes que han passat per aquestes aules. Som el que som pel nostre passat, per la nostra genètica. Per això, volem fer un pas decidit endavant per recuperar una sòlida comunitat d’exalumnes, per retrobar persones que són part de la història de l’Escola i que ens poden ajudar a explicar-la, participar en els nostres projectes i ajudar-nos a dibuixar el futur.

El mes d’abril passat vam fer una trobada d’antics alumnes i ens vam reunir unes 200 persones que compartíem l’estima per l’Escola Montserrat, un espai on havíem crescut, après i compartit. Aquella experiència va ser il·lusionant i enriquidora, perquè tots i cadascun d’ells formen part d’aquesta Escola.

Volem fer aquest grup encara més gran, volem retrobar-nos amb el màxim d’antics alumnes, volem agrair-los la confiança que ens van dipositar i el vincle que ens ha continuat unint malgrat el pas dels anys.

Hi estem donant voltes, però l’abril del 2017 en farem una de sonada. Serà el moment dels exalumnes de l’Escola Montserrat. Serà el moment que tornin a les nostres aules, que també són seves, a aconsellar i compartir vivències, a explicar què ha suposat l’Escola en la seva vida personal i professional. Serà el moment de retrobar-nos, de tenir un distintiu que ens identifiqui com a comunitat d’alumnes de l’Escola, de compartir serveis i projectes, de construir conjuntament una Escola que reuneixi el present i el futur amb el passat, que ha assentat les nostres bases.

D’entre els nois i noies que han estudiat a l’Escola Montserrat, destaquen alguns noms que s’han guanyat a pols ser a primera línia a nivell professional: Ramon López de Mántaras, director de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial; Juanjo Brau, cap de fisioterapeutes del primer equip de futbol del FCB; Claudi Santiago, que va ocupar diversos càrrecs executius a General Electric i és Conseller d’Applus+; o Jordi Gost, que va ser conseller delegat del Banco Pastor… I al costat d’ells, milers d’altres persones i professionals valuosos que han format part de la família de l’Escola i que tenen moltes coses a dir.

És per això que aprofito aquestes línies per demanar la col·laboració de tothom: si sou exalumnes, si ho és la vostra filla, la companya de feina, o aquell amb qui sortiu a córrer els diumenges… Digueu-los que els busquem. Que es posin en contacte amb nosaltres per anar ampliant la base de dades d’antics alumnes del centre. Com més serem, millor ho farem!

Fa un temps que l’Escola Montserrat està en un moment de canvi i avenç, de millora de la metodologia formativa, de nous projectes i reptes. I ens ha semblat que aquest moment, en què ens estem enfocant al futur amb tota la nostra decisió, és també el millor moment per retre homenatge i recuperar les generacions anteriors. Només si sabem d’on venim podrem saber cap a on anem.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat