Formació és igual a inversió

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Si una cosa tinc clara és que no hi ha millor inversió a la vida que la formació. Tot allò que aprenem entra a formar part del nostre ADN, és un patrimoni que interioritzem per sempre. I no em refereixo només a l’aprenentatge acadèmic. Formar-se va molt més enllà d’això: a l’aula, als estudis, també aprenem valors, potenciem les nostres aptituds, millorem la capacitat de treball en equip, aprenem a resoldre conflictes, a afrontar reptes, a proposar solucions…

Formar-se no és només anar a classe. És l’actitud d’estar oberts a l’aprenentatge, a la millora contínua, despertar la nostra curiositat, plantejar-nos noves preguntes i buscar-hi respostes. Formar-se és dedicar dos, tres, quatre anys, a desenvolupar-nos en una nova manera de fer que ens servirà per als propers quaranta o cinquanta anys, per a tota la nostra vida professional.

El patrimoni material -comprar-nos una casa, un cotxe, o una illa tropical- és un patrimoni fungible, sotmès a les fluctuacions del mercat, un patrimoni il·lusori que ens pot donar moltes satisfaccions però que no canviarà la nostra vida. Formar-nos, en canvi, és invertir en nosaltres mateixos, en el nostre futur. Acabem o no treballant d’allò que hem estudiat, tot el bagatge que hem fet ja és nostre per sempre. I haurem despertat en nosaltres la capacitat d’adaptar-nos, de reinventar-nos, de ser flexibles i saber on podem trobar els recursos i les respostes que necessitem davant cada situació.

Ho repetim tant que potser us semblarà un tòpic, però és un dels nostres principals valors: a l’Escola Montserrat no només formem en una professió. Formem persones perquè siguin prou vàlides per enfrontar-se i superar qualsevol repte, que sàpiguen caure, aixecar-se i tornar-ho a provar sempre que faci falta.

Una formació sòlida en una matèria que ens interessi i ens apassioni, i la voluntat de reciclar-nos de tant en tant, adaptant-nos als nous mercats, a les noves empreses i a les noves tendències, és la garantia assegurada d’un futur prometedor.

Ara que ja estem a les acaballes del curs, mirem amb orgull els alumnes que han omplert les nostres aules els darrers mesos. En veiem l’evolució, la millora, el creixement de les seves aptituds i actituds… El mes de setembre arribaran nous nois i noies amb noves ganes, nova il·lusió, nous temors i noves maneres de fer. Com sempre, serem al seu costat acompanyant-nos en aquest meravellós procés per posar les bases del seu futur.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat