El curs que ve, més…

luistabaresLuis Tabares, professor de l’Escola Montserrat

Fa quatre dies que hem fet els últims exàmens, no hem ni donat les notes encara, no hem ni celebrat amb els nostres alumnes els seus èxits a l’acte de cloenda, però nosaltres ja estem pensant en què podem fer de cara al curs vinent.

Us imagineu que per tenir el carnet de conduir només hi hagués una prova teòrica? Només les 30 preguntes tipus test i després tots a la carretera. Segur que ho trobeu il·lògic i absurd sense les pràctiques pertinents, per no dir que això provocaria una cadena de fatídics accidents a  les nostres carreteres.

A l’Escola Montserrat creiem que amb els estudis d’FP passa exactament el mateix. Les pràctiques han de tenir un pes molt important en el procés d’aprenentatge, s’ha de tocar, s’ha d’experimentar, s’ha de conduir més. És  per aquest motiu que la majoria dels nostres cicles passen a ser Dual; és a dir, augmentem el nombre d’hores de pràctiques a les empreses perquè el vostre  savoir faire  no coixegi un cop acabat el vostre cicle. A més, rebreu un salari-beca per la vostra aportació i treball per part de l’empresa, la qual cosa fa que la modalitat Dual sigui una bona aposta de futur.

Però no em refereixo  només a la Dual quan deia que ja estem pensant en el curs vinent. Em refereixo a les hores que passem a classe, a la teòrica, a la del llibre, la part que menys us motiva, etc.

Estem treballant de valent per donar un gir radical a la metodologia que utilitzem durant aquestes hores que ens veurem a l’aula, ens allunyarem dels manuals, de les classes magistrals, els professors no serem davant vostre sinó al vostre costat, investigareu, reflexionareu, participareu, creareu, de manera individual i col·lectiva i, en definitiva, sereu vosaltres els protagonistes principals del vostre aprenentatge.

D’aquesta manera estem convençuts que rebreu al final del cicle un carnet de conduir que us farà sentir més segurs a la carretera.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat