Viure és emprendre a cada moment

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Quantes vegades sentim a parlar d’emprenedoria, oi? I sovint ho relacionem amb engegar nous projectes empresarials, assumir risc professional, tenir idees de negoci que es puguin portar a la pràctica… A mi m’agrada parlar d’emprenedoria amb un altre tarannà: ser emprenedor és una actitud de vida, és una manera d’afrontar qualsevol repte o situació, a nivell professional però també personal, amb la ment oberta i amb el convenciment que cada problema té la seva solució o la seva oportunitat.

A l’Escolta treballem molt els valors de l’emprenedoria: aniran molt bé per als alumnes que vulguin emprendre una aventura empresarial, però també per a tots els qui no vulguin fer-ho. Viure és emprendre cada dia i a cada moment, plantejar-nos noves qüestions, saber afrontar qualsevol repte amb una nova mirada, amb noves idees, treballar en equip, ser creatiu, saber-nos expressar, tenir empatia, compartir…

I tots aquests són valors que volem inculcar als nostres alumnes. L’actitud emprenedora és molt present a les nostres classes i activitats: ideem, creem, posem idees en comú, treballem per desenvolupar nous projectes, fem presentacions davant els companys i els professors, millorem les nostres capacitats de comunicació, promovem la creativitat, ens presentem a concursos… Per cert, amb molts bons resultats i uns quants premis acumulats!

Guanyem o no guanyem, es facin realitat les idees o quedin a la caixa dels intents, el que ningú no pot qüestionar és que aquesta manera de treballar aporta un aprenentatge increïble als alumnes, els obre nous camins, fa aflorar capacitats que ni sabien que tenien.

L’emprenedoria vinculada a l’autoocupació és només una part de tot aquest treball. Qui vulgui obrir un negoci i fer realitat una idea empresarial tindrà moltes més garanties d’èxit amb aquest bagatge acumulat. Però qui no vulgui fer-ho, qui prefereixi enfocar el seu futur professional cap a altres vies, que no oblidi mai que l’emprenedoria és una actitud de vida.  A l’Escola Montserrat centrem tots els esforços a fer que els nostres alumnes siguin millors professionals però també millors persones!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat