Alumnes preparats per a menjar-se el món

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Aquests dies som a la Fira de l’Estudiant que es fa al Museu de la Tècnica de Manresa, un fòrum de trobada, de coneixement i d’intercanvi entre diferents centres i milers de joves que hi vénen a la recerca d’idees clares i solucions per encarar el seu futur formatiu i professional. És un moment difícil, aquest de triar el teu futur en una edat en què sovint encara no tens clar què vols fer. Per això mirem de ser molt pràctics i clars amb tot allò que ensenyem i expliquem a la Fira. Volem donar respostes en lloc de generar dubtes.

A l’Escola Montserrat oferim 8 cicles formatius: 3 de grau mitjà i 5 de grau superior, i el curs de preparació i accés als cicles de grau superior. I no ens limitem a l’itinerari curricular que ens marca cada un dels cicles. Anem molt més enllà: els idiomes, les pràctiques a tots nivells, la relació amb les entitats i empreses de l’entorn, el foment de l’emprenedoria… són alguns dels punts clau del nostre ADN.

A vegades penso que fer un cicle formatiu és com treure’s el carnet de cotxe: quan ja has aprovat és quan has d’aprendre a conduir de veritat. A l’Escola posem la base dels coneixements i ensenyem a fer una professió, però l’agilitat i la pràctica vindrà amb l’experiència. És per això que volem que els nostres alumnes surtin de l’Escola amb un plus important: l’actitud, la passió i els valors necessaris per entomar el seu futur professional amb totes les garanties.

A la Fira de l’Estudiant s’hi veuen joves indecisos, nois i noies que no tenen gens clar cap a on volen tirar, estudiants amb dubtes a l’hora de decidir el seu futur. Segur que molts d’ells l’encertaran amb els estudis que escullin, però també n’hi haurà alguns que, després d’uns temps, veuran que no han fet bona tria, que la seva passió va per una altra banda, que els agradaria provar un altre cicle o un altre grau.

Sigui com sigui, que estiguin tranquils: estudiïs el que estudiïs l’important és la vivència que tens, els recursos que interioritzes per desenvolupar-te en un lloc de treball o en la vida real, l’aprenentatge del treball en equip, de la recerca, de la presa de decisions. Això ja no us podrà treure ningú: estudieu un cicle o un altre, aneu a la universitat o no, trobeu a la primera la vostra professió o n’hagueu de provar cinc  abans de trobar-la, l’important sou vosaltres com a persones. La vostra actitud davant cada situació i davant els reptes.

I a l’Escola Montserrat intentem, cada dia, que els nostres joves estiguin preparats per a menjar-se el món.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat