Thinking outside the box. O ampliar la mirada

rosergostRoser Gost. Professora de l’Escola Montserrat

Aprendre a analitzar com un científic? Pensar en termes d’eficàcia i eficiència com un economista? Dissenyar estratègies com un militar? Plantejar solucions creatives com un artista? Què podem aprendre d’un esportista?

Aquesta setmana ens visita Ramon López de Mántaras, un científic santvicentí, exalumne de l’Escola Montserrat, especialitzat en intel·ligència artificial. I què te a veure amb la formació que impartim a la nostra Escola?

Doncs a primera vista, res. Però en el fons, molt.

Moltes vegades s’enfoca la formació de manera monotemàtica i s’orienta a especialitzar l’alumne en un sol camp. Però vivim en un món molt més ampli i amb més horitzons on les disciplines interactuen les unes amb les altres.

Obrir-se a coses diferenciadores ens ajuda a ampliar la nostra mirada, a qüestionar-se creences i a tenir més eines per fer front a reptes personals i professionals. En definitiva, ens ajuda a obrir la nostra ment i a tenir més recursos.

La formació ha de tenir com a objectiu crear excel·lents professionals però no només en continguts. No podem perdre de vista que les persones i organitzacions que volen ser punteres no segueixen tendències sinó que les generen.

Per això és necessari sortir al carrer amb l’objectiu d’entendre el món des d’una perspectiva més àmplia i  generosa que ens permeti fer front a les oportunitats d’un món cada cop més global i canviant.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat