Alumnes de l’Escola Montserrat d’FP, premiats a la Mostra de Projectes Emprenedors de Catalunya

premiatsAlumnes de l’Escola Montserrat d’FP, premiats a la Mostra de Projectes Emprenedors de Catalunya. Un projecte d’alumnes de l’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet ha estat premiat, per primer cop, a la Mostra de Projectes Emprenedors de Catalunya, que enguany arribava a la seva quarta edició. Els guardonats han estat  Christian Rodriguez, Laura Guil i Eva Camacho, que l’any passat cursaven el cicle d’Atenció a les persones en situació de dependència i que va aconseguir el segon guardó en la categoria de projecte més viable de cicles de grau mitjà amb el seu projecte “Endevina qui sóc”. L’entrega de premis es va fer ahir al Cosmocaixa.

“Endevina qui sóc” és una adaptació del popular joc del “Quién es quién” però fet amb llenguatge Braille, pensat per a persones invidents. El projecte va ser un dels 12 premiats ahir d’entre els 42 finalistes de l’acte. “Endevina qui sóc” ja havia obtingut el curs passat diversos guardons en projectes d’emprenedoria del Bages.

La Mostra de Projectes Emprenedors de Catalunya  té com a objectiu el foment de l’emprenedoria, promocionant i reconeixent els millors treballs duts a terme per alumnes de Formació Professional.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat