La FP, per als qui no serveixen? No! És per als qui ho tenen clar!

dani_maurizDani Mauriz, director de l’Escola Montserrat

Estem immersos en la preparació de la nostra presència a la Fira de l’Estudiant de Manresa, de la jornada de portes obertes que farem el 18 d’abril, de totes les novetats que oferirem el proper curs, de la posada en marxa de l’English Club –un espai diferent, divertit i molt pràctic on aprendre anglès-… Immersos en la passió per ensenyar, per fer-ho cada dia millor, per adaptar-nos a les necessitats reals dels nostres alumnes i de l’entorn laboral, per oferir noves eines d’aprenentatge, d’emprenedoria, d’empoderament, per continuar donant a la Formació Professional el prestigi que es mereix.

Us ho explico perquè és en aquestes setmanes quan es va decidint el futur de bona part dels joves del nostre país. És moment de preinscripcions, de decisions, d’encarar el camí que es vol fer, de triar què estudiaran i on voldran treballar. A vegades pensem que, amb 16, 17 o 18 anys, són encara molt joves per decidir el seu futur, però us ben asseguro que a l’Escola veiem cada dia com la majoria d’aquests joves tenen les idees clares i treballen amb esforç i voluntat per obrir-se pas.

Els alumnes de Formació Professional solen tenir clar quin ofici els agrada, quines motivacions tenen i en què es volen formar per aconseguir el lloc de treball al qual aspiren. És la grandesa dels nostres estudis: preparem en la pràctica, enfocant l’aprenentatge i l’experiència cap a l’entrada al món laboral.

És per això que des de l’Escola Montserrat tenim molt present què busquen les empreses o què cal per a ser un bon emprenedor i muntar el propi negoci: necessitem amplitud de mires, flexibilitat, adaptació a l’entorn, idiomes, ganes de descobrir, una ment oberta i una escolta activa de les experiències i els missatges que ens expliquen els altres, els qui ja estan treballant…

La Formació Professional no és, com s’havia fet creure durant temps, per als qui “no serveixen per estudiar”. La FP és per a aquells que tenen clara la seva vocació i veuen que els cicles formatius que els oferim els preparen d’una manera pràctica i molt especialitzada en l’ofici que volen exercir. Tenim alumnes apassionats pel món de l’empresa, del comerç, de l’administració, de l’educació infantil, de l’atenció a la dependència, del màrqueting… Tenim joves que serveixen per a estudiar, però que ho volen fer en allò que ja tenen clar que després voldran convertir en la seva professió.

Aquestes setmanes, l’Escola Montserrat dobla els seus esforços per donar-se a conèixer i per fer arribar un missatge clar: la FP és una molt bona opció, que obre portes al món laboral  i que us farà sentir útils des del minut 1. Voleu comprovar-ho? Veniu a conèixer-nos i us ho explicarem. Nosaltres sentim passió per ensenyar però qui hi posa la passió de debò, perquè hi va el vostre futur, sou vosaltres!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ  DE DADES
Responsable ESCOLA DE FORMACIÓ PROFESSIONAL MONTSERRAT
Finalitat Respondre a les consultes que realitzen els usuaris
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets Accedir, rectificar i suprimir dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.
Informació Addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades aquí.

Sessions informatives

Sol·licita la teva visita mitjançant aquest formulari o enviant un email a colmontserrat@xtec.cat

Les visites es realitzaran de dilluns a partir del dilluns 6 de maig a les 18:00h Selecciona a continuació, la sessió en la que estàs interessat